Piirimestaruuksista ja JunnuCupin pisteistä kisattiin Noormarkussa 14.2.


Noormarkun Nopsa järjesti Kirkkokallion hiihtostadikalla 14.-15.2. piirimestaruuskilpailut hyvissä olosuhteissa. Kisat olivat oikeastaan kolme kisaa yhdessä nipussa. Piirimestaruuksista kilpailtiin sarjoissa 10-vuotiasta ylöspäin, JunnuCupia olivat sarjat 6-12 ja vielä Hopeasomman aluekilpailu sarjoilla 13-16 vuotta.

LuVen hiihtäjiä taistoissa mukana oli kaikkiaan viisi. Korkeimmalle sijalle ylsi jälleen Elsa Lehtimäki (N08) kolmantena. Hienoa oli myös, kun kilpailuihin saatiin uutta väriä Maija Tuomisen osallistuessa ja sijoittuessa omassa sarjassaan (N07) viidenneksi. Pojista Lauri Joopi (M07) oli 7., Akusti Lehtimäki (M11) 5. kuten myös Matti Joopi sarjassa M12.

Sunnuntaina 15.2. Noormarkussa hiihdettiin piirimestaruusviestit. Tällä kertaa LuVe ei saanut joukkuetta mukaan mihinkään sarjaan.

Vaikka LuVe ei piirimestaruussarjoista mitaleita saanutkaan, tuli kuitenkin Luvialle kisoista pari mitalia. LuVesta viimekaudella Ulvilan Uraa edustamaan siirtynyt Emma Tuominen hiihti lauantaina N15 sarjan pronssille ja voitti sunnuntaina viestikultaa N16 sarjassa Uuran joukkueessa. Onnittelut Emmalle!

Kaikki kisojen tulokset löytyy täältäpäin.

 

Kuvia piirimestaruuskisojen tunnelmasta:

203 204 205 207 212 214 219 221 239