LuVe – MäKi


Torstai-iltana Luvialla pelattiin LuVen viimeinen kotiottelu satakunnan kutosessa kaudella 2017.
Vastaan asettui Mäntyluodon Kiri Porista. 

Luve lähti otteluun kolmen miehen vajauksella kun Kapteeni Laaksonen oli töölönlahdella juoksentelemassa, Koikka oli miesflunssan kourissa ja Salikka estynyt työkiireiden vuoksi. Luven penkin päässä ilman pistemenetyksiä toiminut J.Kartio päätti lähteä peliin 4-3-3 kokoonpanolla. IMG_0178

MäKi lähti otteluun vahvasti ja teki heti alussa selväksi että yhtään palloa ei annettu ilmaiseksi ja kovaa tultaisiin pelaamaan.
Luve sai alussa luotua painetta vierailijoiden päätyyn ja O.Kartio pääsi yrittämään maalintekoa viiden metrin viivalta.  Vierailijoiden maalivahti oli kuitenkin hereillä ja sai vaivoin torjutuksi laukauksen.

Ottelua oli takana 15 minuuttia kun vierailijat iskivät vapaapotkusta. Maali oli kuin uusinta Levolla pelatusta ottelusta. Kaaripallo tapatolpalle, pusku ja 0-1 johto vieraille.

Isännät jatkoivat painostusta joka tuottikin tulosta ottelun 31. Minuutilla. Keskiviikon peliä edeltäneissä harjoituksissa harjoiteltu kulmakuvio tuotti tulosta ja S.Santavirta tasoitti pelin kauniilla puolivolleylla riman alle.  1-1

Ottelun 32. Minuutilla vierailijat kuitenkin siirtyivät jälleen johtoon 1-2 vieraille.

Tästä pariminuuttia ja jälleen kulma Luvelle. Erikoistilanteita ei selkeästi oltu harjoiteltu turhaan. Tällä kertaa Tommi Pietilä pääsi puskemaan ensimmäisen maalinsa Luve-paidassa, ja tasoitti ottelun kahteen kahteen 34. Minuutilla.

Maali-ilottelu lamautti molempien joukkueiden peliä ja ottelussa seurasi lievä suvantovaihe. Kumpikaan joukkue ei onnistunut enään maalinteossa ja tauolle siirryttiin 2-2 lukemissa.

Toiselle puoliajalle Luve lähti kovalla temmollla, ja vierailijat eivät enään pysyneet kyydissä. Luve sai luotua monia tilanteita joista yksi päättyi vapaapotkuun. Jälleen harjoiteltu kuvio, ja Tommi ”beast” Pietilä nikkasi toisen häkin. 3-2

Ottelun 68. Minuutilla yleisö sai sen mitä oli tullut hakemaan. Luve sai sivurajaheiton vastustajan kenttäpuoliskolta, ja pallon nappasi käteen pitkien linkojen erikoismies Markus Kallunki. Markuksen jäätävä linko yllätti vierailijat ja Jallu pääsi tälläämään maalin vitosen viivalta. 4-2 Luvelle.

Ottelun alkulämmöissä vielä epävarmana pelikunnostaan ollut K.Laihonen saatiin parsittua kasaan 75. Minuutin kohdalla ja päästettiin kentälle. Karri oli sähäkällä päällä ja se tuotti tulosta kun mies pääsi läpiajoon oivan pystysyötön päätteksi. Sijoitus takulmaan oli liikaa MäKin veskarille ja peli jo 5-2 Luvialaisille.

Ottelun 85. Minuutilla Mäntyluotolaiset iskivät vaparista vielä yhden lohtumaalin.
87.Minuutilla seurasi vielä Luven päässä pieni sanakopu josta T.Pietilä sai kuitattua itselleen keltaisen kortin.

Ottelu päättyi Luvialaisten 5-3 voittoon.

LuVe päättää kautensa 8.9 Ruosniemessä FC Ankkalinnan vieraana. Ottelussa on melkovarmasti panoksena satakunnan kutosen voitto ja nousu vitoseen.

-COYG