Kolmesti logolle!


Logo on organisaation tärkein tunnus

Seuran tärkein ja näkyvin jälki joka jää ihmisten muistiin on sen logo. Sitä käytetään laajasti mainonnassa, tapahtumissa ja tietysti seuran peliasuissa sydämen kohdalla. On kuvailtavaa, että seuran eteen työtä tekevälle on sydämen asia, että kaikki sujuu ja ihmisille jää hyvät muistot toiminnasta.

Seuran pelaajalla logo on pyhä, niin ammattilais- kuin pienempien kenttien amatöörisarjoissakin. Logo edustaa pelaajille seuraa ja sen eteen ollaan valmiita uhrautumaan, ottamaan osumaa ja sen kautta pelaajat rakentavat joukkueen, joka iloiten on voittanut tai surren kokee tappion. Tunteet jaetaan joukkueessa yhteisesti, samaa logoa edustavien kesken.

Myös meillä LuVessa on logo. Monen mieliin jo painunut vuosien saatossa ja yhä enemmän siihen törmää, kun maailmaan on saapunut somet ja muut viestintäkanavat. Oikeastaan mitään ei meilläkään LuVessa tehdä ilman logoa. Mainostetaan, tehdään infoja, järjestetään tapahtumia tai aktiivit ovat seuratyössään. Luvian Vedon logo on yhtä vanha kuin seurakin eli tänä vuonna 88-vuotis päiviään viettävä ikivihreä, kuolematon ja Luvialaisen seuratyön symboli. Vedon logon on suunnitellut Erkki Marttila ja hän on yksi Suomen itsenäisyyden eteen kaatuneista sankarivainajista, 29.12.1939. Logo on meille LuVessa luettavissa täten myös kunnioituksen merkkinä Erkille ja muille hänen kaltaisilleen sankarina kaatuneille. Kiitos.

 

”Huutoa. Kerran meille, kahdesti seuralle ja kolmesti logolle”