LuVeLadies


LuVeLadies on naisten harrastesarjassa 8 v 8, iloisen pirskahteleva, rakkaudesta jalkapalloon, pelaava joukkue. Pelaajarinkimme koostuu, jo ”prinsessaikäisenä” aloittaneista sekä myöhäisemmällä iällä ”herätyksen” saaneista naisista ja tytöistä, ikähaarukan ollessa 14 v – 50 v. Kokemusta naisillemme on kertynyt jo joka sarjaportaalta ja useat on ehtineet edustaa monia eri seuroja, ympäri Suomen. Harrastejoukkueessa pelaaminen on siitä mukavaa, ettei tarvitse ottaa harrastusta enää niin vakavasti, vaan nauttia harjoitusten ja pelien tuomasta hyvästä fiiliksestä sekä mukavista joukkuekavereista. Näyttöä joukkueellamme on, niin työn,opiskelun kuin äitiyden hoitamisesta samalla, kun lajia harrastaa. Moni naisistamme on esim käynyt ”pistäytymässä” synnärillä ja heti kun mahdollista, on liittynyt rinkiimme, ei siis ole ollut mitenkään erikoista, että joukossamme kirmaa yksi jos toinenkin ”isovatsainen”, välillä
parikin per kausi.

Joukkueemme on niittänyt menestystä, useana kesänä ja toivommekin, että se jatkuu edelleen. Olemmekin saaneet keväällä uusia tyttöjä/naisia rinkiimme ja hyvin näyttävät täydentävän porukkaa. Uusia pelaajia otetaan edelleen mukaan, ilmoittautukaa rohkeasti allekirjoittaneelle.

Uusi kausi on alkamassa ja toivonkin, että saisimme peleihimme paljon innokkaita faneja, kannustamaan upeaa joukkuettamme kesän taistoissa. Päätetäänkö siis, että viheriöllä nähdään.

Terveiset Tasalan kentän reunalta Luvialta toivottelee,

Ladyjen jj Kikka

 

Pelaajat:

Sanni Jaakkola (mv)

Niina Päärnä (mv)

Henna Koponen

Henna Uusi-Seppä

Riina Viertokangas

Henrika Jokela

Eveliina Lehtonen

Mari Luhtasaari

Saara Koivunen

Jaana Lahdenmaa

Suvi Virtanen

Susan Takala

Hanna Ketonen

Veera Somero

Mari Varjus

Tia Törmälehto

Ilona Heinilä

 

Harjoitukset:

Joukkue harjoittelee keskiviikkoisin ja sunnuntaisin kello 18-19.30, Luvian tekonurmella.

 

Yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja:

Kikka Tammelin 040-5305950

Valmentaja:

Tapio Laakso 040-5567912

Fysiikkavalmentaja:

Matti Malin 050-5696827