Lavilan Kisa - LuVe 2

Eurajoki, Tekonurmi

LaKi vs LuVe/2 4-3

"Papa Luve" on laskeutunut seurakuntaamme!

Lauantaina kisattiin puukirkon päässä kirkkojen herruudesta kunnan uusimman sekä vanhimman jalkapalloseuran välillä. Tällä kertaa puukirkon pää vei täpärästi voiton.

Otteluun lähdettiin 15 pelaajan kokoonpanolla sekä lisäjännitystä haettiin maalille astelleen Paavilaisen muodossa! Mutta voi minkä debyytin "Papa Luve" meille tarjosikin!! Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnassa ja reilun 10min pelin jälkeen Kisa onnistuikin puhkaisemaan meidän linjan ja viimeisteli lukemiksi 1-0. Avausmaalin jälkeen mekin päästiin peliin mukaan ja jos kohta löydettiinkin aukko Kisan puolustuksesta, joka johti rikkeeseen boksissa ja pallo pilkulle! Arttu ei erehtynyt ja painoi tasoituksen verkkoon! Muutama minuutti ja taas oltiin pahanteossa, tällä kertaa Simppu viimeisteli irtopallon voimalla sisään ja näin LuVe 1-2 johtoon! Puolen tunnin kohdalla Simppua rikottiin hiukan puolen kentän paremmalla puolella ja tästä vaparia ampumaan Kalle. Tykistön sääsanoma interpoloitiin nopeasti ja Kallen kanuuna lauloi upeasti!! Pallo lähes puolesta kentästä siististi etuyläseen! Siitä vedosta olisi Roberto Carloskin ollut kateellinen! Tauolle lähdettiin 1-3 LuVen johdossa.

Toisella puoliskolla alkoi kotijoukkue painaa päälle kuin viimeistä päivää ja "Papa Luvea" todellakin testattiin. Hyvin mies kesti ja otti useamman huikean torjunnan! Mutta kulmatilanteet osoittautuivat tällä kertaa meidän tuhoksi ja vastustaja onnistui sutimaan härdelleistä pallot verkkoon, lopulta kun päätös vihellys soi, niin Kisa oli onnistunut tulemaan takaa rinnalle ja vielä ohikin..