Salibandy


Luvian Vedon salibandytoiminta sai alkutahtinsa keväällä 2016, kun oli jo loppusuoralla rakentumassa upeat lajin sallivat tilat Luvian koululle. Pitkin kesää kerättiin innokkaita valmentajia, joukkueenjohtajia ja tietenkin pelaajia. Lopulta muotoutui SB LuVen ensimmäiseen kauteen 3 juniorijoukkuetta, miesten edustus, sekä harrastevuorot erikseen miehille ja naisille.

SB LuVe on nykyään salibandyliiton jäsenseura ja sarjatoimintaa sillä on kaudella 2016-2017 miesten sarjassa (5. Div / LR) ja 07-syntyneiden Satakunnan kortteliliigassa. Muille junioreille ensimmäisellä kaudella pelitoimintaa, alueen muita seuroja vastaan tarjoillaan kotisalissa järjestettäville kutsuturnauksilla. Pelaajia junioritoiminnassa on yhteensä ensimmäisellä kaudella noin 80, miesten edustuksessa 30 ja harrastevuoroilla 50. Uusi laji on saanut hienosti siis ihmisiä mukaansa.

Tulevan ja tulevien kausien tavoitteet on vahvistaa joukkueen toimintaa saamalla lisää toimijoita juniorien viikottaiseen tekemiseen valmentajiksi ja joukkueen toimihenkilöiksi. SB LuVen tavoite urheilullisesti on saada kaudelle 2017-2018 vähintään kolme juniorijoukkuetta matkaan sarjatoimintaan, Satakunnan korttelilliigaan ja länsirannikon aluesarjaan. Junioreille halutaan tarjota hyvät mahdollisuudet oppia ja harrastaa lajia. Me haluamme toimia hyvänä ja luotettavana ponnahduslautana eteenpäin pyrkiville lapsille ja nuorille, niin yleisesti elämässä kuin myös lajissa nimeltä salibandy.

Toimintaamme olet aina tervetullut mukaan uutena pelaajana, toimitsijana, valmentajana tai vaikka fanina. Yhteystietosivulta voit napata itseäsi koskevan henkilön nimen ja ottaa rohkeasti yhteyttä asiassasi.

 

Salibandy kaudelle 2018-2019 ilmoittauminen:

Ilmoituskaavake ei valitettavasti vielä ole käytettävissä.

Kaikki pelurit saavat osallistua ikäluokkansa ensimmäisiin harjoituksiin.

Varsinaiset ilmoittautumiset tehdään kun ilmoittautumiskaavake on saatu kuntoon.