FC Ankkalinna - LuVe

Pori, Ruosniemi N

Fc Ankkalinna vs Luve 1-1

Lämmin syksyinen päivä oli jo kääntymässä iltaan kun, kärkijoukkoe oli saapunut ankkalammelle nyhtääkseen ankoista loputkin sulat vaan kuinkas kävikään.

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkoeelta vahvaa tekemistä ja meiltä nähtiin puolestaan kauden huonoimmat 45minuuttia. Kymmenisen minuuttia ennen ensimmäisenpuoliajan loppua vastustajan kentän ulkopuolelta kiertänyt keskitys päätyi takatolpalle unohdetun kaverin päähän ja tämän hyvä pusku alakulmaan ei jättänyt pepelle pienintäkään saumaa 1-0. Kohtalaisen paniikin saattelemana lähdettiin lopun kymmenen minuutin sekalaiseen ja kohtalaisen päättömään rynnistykseen mikä ei tuottanut tulosta kummassakaan päässä.

Abdul piti puheen tauolla ja tästä sisuuntuneena lähdettiin erinäköisin peluutuksin hakemaan tasoitusta 75. vastustajan käsivirheen johdosta pallo pilkulle ja miettimään kenen kasetti kestää koska tätä pilkkua ei missata saa! Lopulta valinta kohdistui Adiin joka kummemmin ihmettelemättä laittoi pallon maalin 1-1. Loppupelistä ei enää maaleja nähty mutta korttipakallinen kortteja jaettii vielä ankoille kotiin vietäväksi, oli keltaista ja punaistakin vilahti ja jopa yksi oranssi jaettiin meidän kapteenin kampittamisesta vaihtopenkin puolella(?). Matin muuttuminen ei juurikaan pelissä näkynyt kun Temellä oli ruuti ilmeisen kosteaa. Peliloppui ja pisteet jaettiin.

Ps. Nyt kun tätä raportin julkasua venytti nii mehän VOITETTIIN SARJA. Nähdään siis ensikaudella vitosessa😉. Tulkaa toki katsomaan mestareita vielä kauden vikaan koitokseen tasala parkilla 21.9