7
SYY
18.00
Edustus, Miesten Kutonen

LuVe - Koitto/2  

Luvia, Eurajoki. Tekonurmi

LuVe vs Koitto/2 6-0

LuVe vs Koitto/2 6-0

Vähiin käy ennenkuin loppuu! Kauden kolmanneksi viimeinen matsi ja vastaan Noormarkun ylpeys, tai oikeastaan ei voi sanoa että ylpeys, ennemminkin kakkosjoukkue taitaa olla niille jotka ovat lähes niitä ylpeyksiä tai ehkä entisiä ylpeyksiä, jopa tulevia ylpeyksiä, mutta harvoin nykyisiä.

Peli heti alusta asti kotijoukkueen hallintaa eikä sitä hallintaa oikeastaan koko pelin aikana luovutettu vierasjoukkueelle. Kymppi pelattu ja useampi hyvä paikka jo hassattu, kunnes Captain Serious painaa kulmatilanteen loppuun asti ja puskee pelin 1-0 lukemiin! Hyvää häirintää sai aikaan Toni, joka onnistui huiputtamaan niin maalivahdin kuin pakinkin pois pallon edestä!

Reilut 5min tästä ja Teme saa kohdalleen osuvan keskityksen "lapaan", eikä erehdy! Ja sama mies asialle uudelleen reilun kahdenkympin kohdalla, tässä vaiheessa peli 3-0 lukemissa ja vierasjoukkueen selkäranka narisee jo! Penkilläkin on hyvä tunnelma ja lämmöt ylhäällä, pelureita jo raavituttaa sielläkin (eikä kyse ole satiaisista...).

Toisen puolikkaan aluksi taas kulmatilanne ja tänään ollaan tehokkaita näissä! Palloa luukulle ja siellä odottavaan ahteriin, josta pallo tyylikkäästi sisään! Atte piti huolen siitä ettei kautta jätetä vain tylsien maalien varaan vaan päätti osallistua "Kauden komein tykitys"-kisaan omintakeisella "tykityksellä", eli legendaarisesti Tikkasen perseen kautta! Peli jo 4-0 ja tämän jälkeen irti päästettiin Old Skool-osasto, joka ensin hassutti veskarin rähmälleen ja laittoi pallon tyylikkäästi törsällä sisään ja hetki sen jälkeen suorastaan näytti nuoremmille mallia, että miten se pallo oikein sinne verkon perukoille laitetaan! Tolpan kautta komea veto sisään sinetöi loppulukemat 6-0.

-"Mutta kuka se oli?!?"

-"Niin kuka??"

-"No se Old Skool joka ne maalit teki??"

-"......"

No Petteri "Pedro" Haanpää tietenkin!!

Kävi pallo vielä tolpassakin tämän jälkeen, mutta sen lähemmäs ei enää osuttu ja pillin soidessa pelin loppumisen merkiksi, voidaan todeta LuVen olevan edelleen kiinni sarjakärjessä!


-Eer

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista