31
ELO
18.30
Edustus, Miesten Kutonen

Karhu-Futis 2 - LuVe   

Pori, Itäpori N

Karhu-Futis vs LuVe 0-3

Karhu-Futis vs LuVe 0-3

Harvinainen päivä, pelattiin vieraspeli kotikentällä!

Porin kentät olivat melko tiukkaan pakattuja ja kun suunniteltu kenttä meni käyttökieltoon runsaan sateen vuoksi niin ehdotimme pelipaikaksi Tasalan stadionia ja vastustaja tähän tarjoukseen tarttui. Joten vieraspeliin valmistauduttiin kotikentällä.

Alku oli tunnustelevaa, mutta sitten vieras(koti)joukkue sai vaihteen päälle ja n.20min ajan oltiin melkoisessa pesukoneessa.. Mutta maalilla Miksu piti meidät pelissä mukana huikeilla seiveillään!! Tolppaa lähemmäs eivät päässeet ja kun tästä myllytyksestä toivuttiin ja saatiin peli haltuun, niin tuloskin tuli perässä! Ensimmäisen verkkoon runnoi itse Captain Serious, joka haistoi huonon syötön boksissa ja pääsi törkkäämään pallon ohi vastustajan kassarin!

Tämän jälkeen paikkoja alkoi siunaantua, mutta toista maalia jouduttiin silti odottamaan lähes erätauolle asti, mutta juuri ennen puoliaikaa vastustajan kulman jälkeinen tilanne johti Nippen lähes 3/4 kentän mittaiseen läpiajoon, jonka päätteeksi pallo varmasti pönttöön ja tauolle 0-2 lukemista!

Toisella puolikkaalla vieras(koti)joukkueen bensa selvästikin kävi vähiin ja tempo laski melko hitaaksi. Siitä huolimatta kolmatta ja viimeistä maalia jouduttiin odottamaan ihan pelin loppuminuuteille asti. Toni otti keskityksen nätisti alas ja tarjosi pallon laitapakille, joka yhdellä kosketuksella tarjoili sen Nippen jalkaan. Pari pakkia vipuun ja pallo tarkasti alanurkkaan! Two passes brake any defense! Tai ainakin niin me Tonin kanssa uskotaan.

Loppulukemat siis 0-3 LuVen hyväksi ja sarjan kärkipaikka edelleen omissa käsissä!

-Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista