ReKu - LuVe

Pori, Reposaari N

ReKu vs LuVe 6-2

Reposaari antoi taas parastaan, ihan jo paikalle pääseminen meinasi olla haastavaa koska kyseisen kyläpahasen ainoa silta oli suljettu pelastuslaitoksen toimesta ja jonossa jouduttiin pohtimaam, että päästäänköhän noin lainkaan paikalle. Mutta onneksi pelastuslaitos on ammattilaisia, toisin kuin me, ja tie saatiin auki!

Ensimmäinen puoliaika menikin heti kotijoukkueen komennossa ja vaikka Teme pääsikin rankkarin painamaan reppuun, niin tauolle silti 3-1 tappioasemassa. Ei se toinen puolikas juuri enempää lohtua tuonut, isokokoinen kotijoukkue sai meidät pidettyä pois tekopaikoilta ja käytti omansa kyllä kliinisesti hyväkseen. Pepe teki sen minkä pystyi ja kun emme puolustuksessa kyenneet apuja tarjoamaan tarpeeksi, niin lopputuloksena puhdas 6-2 tappio. Meidän toisen maalin painoi toisen puolikkaan alkuun Miksu, joka ahkeroi tällä kertaa vasemmassa laidassa. Hieno veto suoraan reboundista sisään!

Se siitä, ei ollut kaunista katsottavaa, ei peli eikä paikalla ollut yleisö.