10
ELO
18.00
Edustus, Miesten Kutonen

LuVe - FC Ulvila 2  

Luvia, Eurajoki. Tekonurmi

LuVe vs FC Ulvila/2 4-1

LuVe vs FC Ulvila/2 4-1

Illan pelin teemat: Tuhlaajapojan paluu, alanurkkaan ja nyyttikestit. Jokainen näistä teemoista selviää ihan kotvasen kuluttua!

Peliä ehti kulua viitisen minuuttia kun Teme sai pallon hyökkäysalueella, pari seppää vipuun ja pallo voimalla taka-alanurkkaan!! Tässä tokaisin että on hieno ominaisuus kun pystyy vetämään kovaa alanurkkaan, itse kun kykenen vetämään kovaa ja alanurkkaan, mutta samalla kertaa ne ei tule tapahtumaan... Hetki tästä ja alkoivat ne nyyttikestit. Vastustajan sivurajaheitto tuli palautuksena takaisin heittäjälle, joka yritti siitä keskittää mutta linjalle osuikin oman pelaajan nyytit..! Vaihtopenkkiä myöten sattui haarukkaan ja hetki menikin että saatiin poika ylös kentän laidalta. Ei mennyt kauan kun meidän Miksu, joka pelasikin tänään kentällä ja Pebe maalissa, otti vastustajan polven haarukkaan.. Taas kärsittiin penkkiä myöten, mutta onneksi kokeneempi kettu oli jo treenannut pussien nostolihakset tikkiin eikä osuma ollut sitä myöten kovinkaan paha.

Juuri ennen ensimmäisen puolikkaan päättymistä Abdul löysi UPEALLA syötöllä Captain Seriouksen oikeasta laidasta ja parin hienon harhautuksen päätteeksi veskari oli kapun käsittelyssä kuin sulaa vahaa ja pallo maalissa!! Erätauolle 2-0 lukemista.

Toinen puolikas tarjosikin sitten odottamattomia käänteitä! Ensin kentälle komennettiin varmasti sarjan lihavin kärkipari! Siinä oli vastustajan nuorella puolustuksella lihaa pideltäväksi eikä se ihan siihen kyennytkään, kun Kapitän löysi syötöllään Vettenrannan keskisektorista eikä mies erehtynyt vaan painoi pallon vastustamattomasti tolpan juureen! Peli 3-0 ja vahvasti kotijoukkueen hallinnassa! Vähän ennen 80 minuutin merkkiä kolisi jälleen, kun kulmapotkusta Heinix rysäytti puskullaan pallon uuniin! Vastustaja sai vielä pienen lohdun juuri ennen täyttä aikaa ja Peben huono tuuri nollapelien suhteen sai jatkoa, kun puolustus sutaisi purkupallosta ohi ja vastustaja sai pallon jatkettua pömpeliin. Adi kilautti vielä yhden ylärimaan, mutta sen lähemmäksi ei nää päästy. Loppulukemat kirjattiin kotijoukkueelle 4-1 lukemin!

Nyt kaikki luulivat että unohdin sen yhden teeman, mutta ähäkutti!! Tuhlaajapoikakin oli tänään peleillä ja olisiko taas mukavat pari-kolme hyvää paikkaakin ollut 😉

Ensi viikolla mennään taas!


-Eer

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista