4
TOU
19.15
Edustus, Miesten Kutonen

KaPa - LuVe   

Kankaanpää, Tekonurmi

Otteluraportti KaPa - LuVe

Niinisalo, tuo meteorologinen persläpi, ei pettänyt tälläkään kertaa.. Menomatkalla satoi niin vettä, räntää kuin luntakin ja perillä odottivat siirrettävä kusiputka sekä yllättävän hyväkuntoinen urheilukenttä. Vaikkakin Harryn sanoin: "Google took me to the middle of forest!?!"

Peli itsessään alkoi meidän komennossa ja pienen alun tunnustelun jälkeen taululla oli jo 0-4 lukemat, kunnes kotijoukkue sai lyhyen hetkensä ja onnistui latomaan kaksi maalia kolmen minuutin sisään ihan ensimmäisen puolikkaan lopuksi. Maaleista vastasivat Teemu x3 ja Nipa kerran.

Toinen puolikas sitten jäädyttikin kotijoukkueen lopullisesti, joka pelasi ilman vaihtopelaajia tässä -0°C kelissä. Vajaat 10min pelattu ja sen jälkeen iskettiin 4 maalia seuraavan 10min sisään! Teemu, Nipa ja Joopi x2 tekivät pesäeron jo selväksi. Joopilla oli kauden nopein hattu melko lähellä, siitä kun olisi paikasta osunut niin 5min hattu olisi ollut plakkarissa! Mutta onneksi mies sai osumansa myöhemmin.

Harrylla oli silti kauden nopein suoritus, vaihdosta sisään, pallo jalkaan ja varma sijoitus verkkoon! Kädet ilmaan, paita pään yli ja näin oli alle 1min peliajalla saatu aikaan maali sekä tienattu keltainen kortti! Fast as a Lightning!

Simppu latoi vielä lopuksi pari lisämaalia taululle ja näin ollen loppulukemat Niksulan hyytävissä oloissa kirjattiin 2-13 vierasjoukkueen eduksi!!

Maalit:

Teemu x 4

Joopi x 3

Nipa x 2

Simppu x 2

Harry

Noiman

PS. Nyt Miska on lukenut tätä ja hiki noussut koko ajan enemmän, "Missä on maininta MUN maalista???" Kyllä, Noiman onnistui vihdoin ja viimein maalinteossa ja kyllä, saamme kuulla siitä maalista vielä päätössaunaillassakin

-Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista