26
SYY
15.00
Edustus, Miesten Kutonen

LLuja 2 - LuVe   

Huittinen Pellonpuisto TN

Otteluraportti LLuja2 - LuVe 0-13

Pelikaverit aina pilaavat kaiken hauskan! Viime pelin jälkeen hehkutettiin kauden ensimmäistä hattutemppua, mitä nämä sankarit tekevät?!? No ne tekevät kolme (3) hattutemppua samaan peliin!! Nyt kun arkistoijalla on sormia kuin sahurilla ja lyhyt matematiikka koulusta, niin jouduin turvautumaan nuorempien ja tuoreempien aivojen muistikapasiteettiin että saatiin oikeat maalarit (pun intended) listoille. Kiitos siitä!

Rosterissa tänään, maalissa perhosia pyydysti Topsy, kentällä hikoilivat Juuso, Petteri, Joona, Konsta, Ion, Tommi H., Mikko, Antti, Markus, Jasse, Iisakki, Simeon, Oliver ja Eero. Penkin takana "The Coach" Kimmo.

Luja ei ainakaan pelistä ajatellut itselleen tehdä helppoa, muutaman minuutin pelin jälkeen ensimmäinen sankari veti Joonalta kahdeksan minuuttia myöhässä olleella liukutaklauksella jalat alta, siitä palkinnoksi suora punainen kortti ja Luja vajaalle. Vielä ennen ensimmäisen puoliajan loppumista otti toinen sankari toisen keltaisen korttinsa ja näin ollen toinen puoliaika meni rattoisasti kahden vajaalla.

Saattaa olla että tämä hieman kostautui, sillä tosiaan kolme seppää sai aikaiseksi hattutempun! Maaleja tehtiin niin jaloilla kuin yllättäen päälläkin! Nimittäin Antti vältti koko talven kestävät puskuharjoitukset tekemällä vihdoin ja viimein sen puskumaalin jota on kauan odotettu! Hienoa Antti! Hatuille pääsivät tänään Markus, joka viimeisteli viimeisen juuri ennen päätösvihellystä, Mikko jonka veto varmasti tuntuu vastustajan räpylässä vielä joukkueen saunaillassakin! Kolmantena Iisakki, joka namusteli yhden pilkulta. Kaksi maalia pyssytti Oliver, siinä jäi veskari räpiköimään kuin kala kuivalla maalla kun mies harhautti kassarin ja sijoitti alanurkkaan! Yhden maalin miehiä olivat Jasse jo toista peliä peräkkäin sekä Antti jo aiemmin mainitulla puskullaan.

Maalilla Topsy ehti saamaan lämpimän ilman houkuttelemien perhosten myötä oman perhoskokoelmansa täyteen, viimeisenä kuulemma puuttui tuiki harvinainen Aglais Urticae joka tarttui haaviin ihan pelin loppupuolella. Onnea myös Topsylle tästä, sekä tietenkin nollapelistä!

Ensi viikolla kauden viimeinen ottelu ja sen perään päätöstilaisuus jossa kauden lommot huuhdotaan pois ja muistellaan kesän huippuhetkiä. Voi olla että kyseisen ottelun raportti hiotaan kuntoon vasta saunanlauteilla ja julkaistaan kun se on ensin sensuroitu painokelpoiseksi...

- Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista