16
SYY
19.30
Edustus, Miesten Kutonen

LuVe - Nasta  

Luvia TN

Otteluraportti LuVe - Nasta 5-2

OIJOIJOI!! Tänään se tapahtui!! Syksyn ensimmäinen myrsky, eikä nyt puhuta mistään sellaisesta myrskystä joka hiukan heiluttaa puita ja pensaita, vaan nyt puhutaan sellaisesta myrskystä joka puhaltaa kaverin puseron tyhjäksi ja jättää onton olon sieluun! Nyt puhutaan Luvialaisesta myrskystä joka puhalsi Nastan niin syvälle seinään että sitä tuskin pihdeilläkään sieltä irroitetaan.

Peli-illan sää oli kuin luotu tällaiselle ottelulle, veden kaikki olomuodot reippaan tuulen säestämänä! Tavalliset ihmiset olivat jo tämän leppeän tuulen nimenneet Ailan mukaan, mutta LuVe ei olekaan tavallinen.

Illan rosterissa hieman uutta ja hieman vanhaa, no oikeastaan siellä on enemmän sitä vanhaa kuin uutta, mutta maalissa Topsy ja kentällä H-P, Amor, Ion, Markus, Juha, Juuso, Joona, Oliver, Simeon, Jasse, Petteri, Konsta, Mikko ja Tommi.

Allekirjoittanut seurasi ottelua satelliitin välityksellä ja luottaen lähes reaaliaikaiseen tilastointijärjestelmään.

Koska en kaikkea pystynyt omin silmin varmistamaan, niin luotan joukkuetovereideni kertomiin faktoihin, jotka ovat seuraavanlaiset: Markus "Man on Fire" Kallunki täräytti kauden ensimmäisen LuVelaisen hattutempun täyteen! Voitte olla aivan varmoja että jokainen maali oli kuin suoraan Rembrandtin pensselistä, tai ainakin Mäkilän maalausliikkeen! Maalin makuun pääsivät ahneen Kallungin lisäksi myös Simeon sekä Jasse. Jompi kumpi näistä oli varmasti myös se maali joka katkaisi vastustajan ohuen selkärangan ja sai ryhdin painumaan hieman kasaan!

Pienoisessa voittoputkessa mennään! Kauden loppu häämöttää jo, kaksi peliä on enää jäljellä, niistä on vielä pisteitä kairattavaksi! Ensi viikolla mennään taas!

- Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista