3
LOK
13.00
Edustus, Miesten Kutonen

Karhu-Futis - LuVe LuVe   

Pori Urheilukeskus TN

Otteluraportti Karhu-Futis - LuVe 3-3

Kauden päätösottelu, panoksena nousu lohkon 2.paikalle (mikäli HaPo2 häviää Nastalle). Ensimmäiseltä kierrokselta tappio alla KF:lle ja kova halu näyttää LuVen todellinen taso tällä kaudella! Tässä alkutahdit päivän otteluun.

Rosterissa tänään, maalissa Topias ja kentällä Juha, Amor, Ion, Simeon, Joona, Konsta, Antti, Petteri, Mikko, Jasse, Markus, Tommi P., H-P, Oliver ja Eero.

Ensimmäinen maali näki Porilaisen päivänvalon jo ihan ottelun alkuhetkillä, kun "Captain Serious" keskitti hienosti luukulle ja Konsta painoi pallon tyhjään rysään! Ottelua takana muutamia minuutteja ja LuVe otti kuskin paikan pelissä! Valitettavasti tätä ei kestänyt kovin pitkään, vaan KF tasoitti ottelun pian tämän jälkeen. Pelitavat eivät tänään kohdanneet LuVen kannalta suotuisasti vaan KF pääsi luomaan tilanteita molemmilla puoliajoilla meidän kannalta ikävällä tavalla.

Toiselle puolikkaalle lähdettiin 1-2 tappioasemassa ja kylmää kyytiä tuli vielä lisääkin kolmannen maalin muodossa.. Mutta LuVe ei taivu eikä katkea! Jasse otti joukkuetta reppariin ja painoi parilla näyttävällä suorituksella meidät tasoihin! Toinen oli vapaapotkusta tehty hieno kierteinen veto taka-alanurkkaan!! Markus jahtasi pistepörssin piikkipaikkaa, mutta tänään ei osunut, muutamasta hyvästä paikasta huolimatta!

Lopputulos siis tasuri 3-3 ja se valitettavasti ei riittänyt 2.paikan haltuunottoon.. Mutta lohkon 3.sija on varma ja se kuuluu LuVelle!!

Kausi on paketissa ja päätöstilaisuus työn alla, ehkä ensi kaudella kohdataan taas! Toivottavasti kaikki ovat viihtyneet, niin pelaajat kuin tekin jotka olette seuranneet tätä matkaa matkan päästä! Kiitos kaikille!

- Eero

---------------------------------------------------------------------------

Kauden päätöstilaisuudessa palkittiin seuraavat pelaajat:

Pistepörssin voittaja - Markus Kallunki 10 maalia, lohkon 3. paras maalintekijä

Tulevaisuuden lupaus - Simeon Kartio 14-vuotias pallotaituri pelasi loistavasti keskikentällä miesten peleissä ja sai avattua maalihanat heti ensimmäisellä kaudellaan.

Vuoden tulokas - Topias Lehtimäki Voittava maalivahti, tärkeitä torjuntoja joiden ansiosta LuVella lohkossa toiseksi vähiten päästettyjä maaleja (22)

Kynämies - Eero Sundholm Joukkueen yhteishengen luoja kieliposkella kirjoitettujen otteluraporttien ansiosta

Tsemppari - Oliver Kartio Joukkueenjohtajana hoitaa hommat taustalla ja muut saavat nauttia pelaamisesta

Lisäksi erityiskiitos Kimmo Kulmalalle, valmentajalle, jonka harkkavihosta ei heti ideat lopu ja peleissä kokoonpano on aina hiottu minttiin siitä materiaalista mitä on ollut käytettävissä!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista