17
TOU
19.00
Edustus, Miesten Kutonen

ReKu - LuVe LuVe   

Reposaari N

Otteluraportti ReKu - LuVe

ReKu vs LuVe 8-3

Heti kärkeen pahoittelut otteluraportin viivästymisestä! Matka Reposaaresta kotiin oli niin pitkä, että ehdin vaihtaa kuulumiset Frodon ja Samin kanssa matkalla.

Samoin minulle selvisi että miksi ReKu pelaa jalkapalloa kuten se pelaa, eli pyrkien pitämään pallon koko ajan ilmassa. Toki, onhan kyseessä kookas joukkue, mutta suurin syy taitaa silti olla heidän kotikentässään, jonka kentänhoitaja oli ystävällisesti vältännyt heti aamusta pelikuntoon, sen jälkeen kun perunat oli nostettu.

Peli itsessään alkoi mainiosti ja ensimmäinen hyökkäys päättyi heti Niilon hienoon sijoitukseen! Numerot 0-1 ja tuomari ehti juuri ja juuri lopettaa aloitusvihellyksen. Itsehän vedin vasta housuja jalkaan tässä vaiheessa, mainitsinko että Reposaareen oli ihan helvatin pitkä matka??

Sitten alkoikin pyllistäminen... Vastustaja pelasi palloa pääpelin kautta ja kun me ei pystytty omaan peliin niin vastustajan pelikirjalla pelaaminen yleensä kostautuu, niin tälläkin kertaa. Peli ehti jo 7-1 lukemiin ennenkuin saatiin peli omille uomille. Taistelumaali oli Matin käsialaa! Reboundi torjunnasta ja Matti painoi karat sisään! Tämän jälkeen saatiin vielä toinen upea suoritus nauhalle, kun Simppu veti upealla kierteisellä vedolla vaparin pesään! Todellinen Highlight-reel maali!

Tottahan toki pelissä tapahtui muutakin, mm. Tommi otti kauden kiintiö punaisensa jo alkuvaiheessa kautta, nyt pystyy keskittymään taas pelaamiseen kun tämäkin on saatu alta pois! Pete pelasi tällä kertaa oikeana laitapakkina ja sieltähän kuoriutui vähän sellainen Vinnie Jones-tyylinen romuluinen puolustaja, joka jätti jälkeensä vain vanan ulisevia vastustajia!

Ensi kerralla ajetaan taas, siihen asti: "Muistakaa syödä perunaa!"

Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista