14
SYY
18.00
Edustus, Miesten Kutonen

ToVe Diesel - LuVe LuVe   

Ruosniemi N

Otteluraportti ToVe Diesel - LuVe

ToVe Diesel vs LuVe 12-0

Tänään lähdettiin peliin jo lähtökohtaisesti kehnoista asetelmista, kun peliin ei saatu jalkeille kuin 9 pelaajaa kaikkineen.. Kahden vajaalla alkaa jo näkyä, jopa LuVen kaltaisen koneen pelissä! Vahvasti vieläpä ikämiespainotteinen rosteri tarkoitti hidasta mutta sitkeää vääntöä.

Ensimmäinen puolikas pystyttiin vielä jotenkin pitämään siisteissä lukemissa ja tauolle lähdettiin 4-0 tappioasemasta. Peli pyöri pääasiassa meidän päässä, mutta pahimmat saatiin pidettyä aisoissa.

Toinen puoliaika käynnistyi ikävämmin, kun Harry loukkasi itseään ja joutui jättämään kentän, joten suurin osa toisesta puolikkaasta pelattiin vain seitsemän kenttäpelaajan voimin. Maalilla Pebe otti kopin toisensa perään, mutta eihän sille vyörytykselle mitään voitu pitkässä juoksussa.

Mutta ei kaikki ollut silti pelkkää negatiivista! Kyllä mekin pari paikkaa saatiin rakennettua ja Niilokin pääsi läpiajoon, mutta tänään ei ollut ruuti ihan speksin toleransseissa eikä osumaa nähty. Pelin hulluudesta kertoo sekin, että toisen puolikkaan yhdestä parhaista maalintekotilanteista vastasi allekirjoittanut!! Tiedän!?! Nyt kaikki pohtivat, että mitä helvattia SINÄ siellä teit??? Ihan rehellisellä törsällä vedetty kuti osoittautuikin maalivahdille luultua vaikeammaksi, mutta sai kuin saikin venytettyä sen kulmaksi. Harmin paikka, olisihan se ollut ihan komeaa avata maalitili tuollaisessa ottelussa!

Pelin jälkeen sovittiin miehissä, että jokaiselle on saunaillassa tarjottava vähintään yksi juoma mieheen, me kuitenkin säästimme joukkueen isoilta sakoilta sekä hylkäykseltä sarjasta!

Ensi viikolla kauden päätösottelu, kotistadion ja äänekäs fanilauma, ovatko ne liikaa vastustajalle?

Eer

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista