4
SYY
18.30
Edustus, Miesten Kutonen

Karhu-Futis 2 - LuVe LuVe   

Itäpori N

Otteluraportti Karhu-Futis 2 - LuVe

Karhu-Futis 2 vs LuVe 10-2

Jos viimeksi eksyttiin Reposaarelaiseen linkoon, niin tänään hukattiin kalsarit Porilaiseen pesukoneeseen... Hitto, jos pelishortseissa olisi taskut, olisi kannattanut pelata vaan taskubiljardia niin olisi voinut lähteä edes onnellisena kotiin.

Ensimmäinen puolikas oli suoraan sanottuna huono ja vastustaja painoi kovaa päälle, joka johti siihen ettei juuri Tuomakselle apuja saatu puitten väliin. Omaa peliä ei saatu käyntiin eikä saatu edes vastustajaa peitettyä, joten lopputuloksena 6-0 lukemista erätauolle.

Toinen puolikas oli jo huomattavasti parempaa peliä kuin ensimmäinen ja saatiin jo palloakin pidettyä enemmän kuin yhden syötön verran omilla. Harmi vain että puolustuslinja oli tänään Konaa lukuunottamatta auttamattoman hidas, joten Tuomas joutui töihin tälläkin puolikkaalla mutta piti meidät hienosti siedettävissä lukemissa! Loppuun saatiin vielä ilon aihetta, kun ensin Olkku pääsi irti oikeasta laidasta ja tykkiveto kohti takaylänurkkaa muuttui hovissa komeaksi syötöksi Niilon jalkaan!! Peli jo 9-1 lukemissa ja takaa-ajo oli.... no, antaa olla, kyllä kaikki varmasti ymmärtävät että pienistäkin asioista pitää olla erittäin onnellinen tällaisissa peleissä! No, ei se ilo onneksi siihen jäänyt, melkein heti aloituksesta vastustaja tarjosi palloa meidän keskikentälle ja siitä parilla syötöllä jälleen Niilon jalkaan, eikä mies erehtynyt tälläkään kertaa!! Minuutin sisään kaksi maalia ja lukemat 9-2. Vastustaja sai vielä yhden lopuksi, joten loppulukemat 10-2 Karhulle.

Coach oli siirtynyt NFL-tyyliseen kuuloke/mikrofoni aikaan ja sai selvästikin koko ajan ohjeita LuVen päämajasta. En tiedä sitten mahdettiinko siellä katsoa samaa peliä, mutta ainakaan ohjeet eivät tällä kertaa tuottaneet toivottua tulosta.

Keskiviikkona mennään taas, tällä kertaa kotistadionilla!

Eer

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista