23
HEI
18.30
Edustus, Miesten Kutonen

Koitto/2 - LuVe LuVe   

Noormarkku nurmi

Otteluraportti, Koitto2 - LuVe

Koitto2 - LuVe 3-2

Noormarkun viileän raikas nurmi. LuVen hikisen nahkeat pelaajat. Nämä kaksi vastakohtaa saivat toisensa Perjantai-illan hekumassa.

Alku oli tunnustelevaa, jopa hieman hapuilevaa. Ujot kädet ja jalat hellivät toisiaan nurmen pinnassa. Silloin tällöin kuuluvat ähkäisyt, hellät vinkaisut ja tukahdetut parkaisut vain rikkoivat hiljaisuuden. Toinen osapuoli vei ja toinen tyytyi ottamaan. Ensimmäisenä täyttymyksen saavutti Koitto, mutta pian sen perään oli LuVen vuoro, kun Olkku pääsi lataamaan reiden tyhjäksi keskeltä, juuri kuudentoista ulkopuolelta ja pallo vastustamattomasti verkkoon! Ensimmäinen näytös päättyi siis tasalukemissa 1-1.

Toisen näytöksen alkupuolella LuVelle vihellettiin rankkari melkoisen näyttävän performanssin tuloksena. Käsien levittely ja sormien heiluttelu ei tilannetta muuttanut, joten pallo pilkulle ja siitä Koitto maalin karkumatkalle. Takaa-ajo oli siis alkanut! Ja niin hyvä kuin se olikin, se ei tälläkään kertaa riitänyt.. Koitto rankaisi vielä yhdellä maalilla ennen LuVen kavennusta viimeisellä varsinaisella peliminuutilla! Komea keskitys oikeasta laidasta johti kahteen asiaan: toinen oli Joonan kymmenvuotisjuhlamaali ja toinen oli vastustajan hillitön kirkuminen kentän pinnassa, joka hetkellisesti vaimeni kun reipas topparimme istahti kyseisen pelaajan naamalle. Jos tiedätte miltä Near Death Experiencen-kokenut henkilö näyttää, niin osaatte kuvitella miltä tämä Koittolainen näytti tilanteen jälkeen.. Lisäaika ei lisämaaleja suonut, vaikka niitä vimmatusti haettiinkin, joten pisteet karkasivat tällä kertaa Noormarkun jokeen.

"-Sehän läpsäisi mua takaraivoon?!?"

"-Niinhän se läpsäisi, juuh...."

"-?????"

- Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista