19
KES
13.00
Edustus, Miesten Kutonen

LuVe LuVe - FC Eurajoki/II  

Luvia TN

Otteluraportti LuVe - FC Eurajoki 2

LuVe - FCE/II 1-1

Päivän peli oli hyvin kahtiajakoinen, jossa kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia sekä palloa ja vierasjoukkue parkkeerasi bussin parkkialueen päätyyn ja otti vastaan.

Matsi alkoi hyvin! Kellossa 1min40sek, nopea hyökkäys vasemmalta laidalta päättyi Kallungin hyvään pääkosketukseen jolla pallo Iisakin jalkaan ja siitä hieno veto takanurkkaan!! Peli 1-0 ja ilma oli aurinkoinen! Mutta riemua ei pitkään kestänyt, Eurajoen hyökkäys oikealta laidalta päättyi rikkeeseen boksin sisäpuolella ja pallo pilkulle... Tästä lahjasta kiitokseksi peli 1-1 ja kellossa aikaa kulunut 6 minuuttia. Sen jälkeen mentiinkin sitten pitkää pätkää ilman sen kummempia merkintöjä, puolin tai toisin.

Toiselle puolikkaalle vaihdettiin taktiikkaa ja hieman viilattiin pelipaikkoja. Pallo käytännössä koko puolikkaan LuVen hallussa, mutta niin lyötiin päätä seinään eikä päästy paikoille. Ottelua jäljellä n.5min kun vihdoin Kalle murtautui oikeasta laidasta sisään ja oli jo pääsemässä veskarin kanssa nenäkkäin, kun mieheltä vedettiin jalat alta. Pallo pilkulle ja Heini pallon taakse! Valitettavasti Juha on katsonut liian monta kertaa koosteen Suomi - Tanska pelistä ja otti nyt rankkarin mallia Höjbjergin suorituksesta... Torjunta ja jatkotilanteesta Kallunki yritti vielä päästä palloon, mutta tilanne päättyi vierasjoukkueen maalivahdin saamaan rajuun osumaan sekä Kallungin nakkien alle jäämiseen, joten se tilanne kuivui LuVen osalta siihen.

Lopputulos siis vierasjoukkuetta mairitteleva 1-1 tulos pelissä, jossa vierasjoukkue ei pystynyt laukomaan LuVen maalia kohti kertaakaan... ja tästä suivaantuneina Raisa Smet... Ei vaan siis tästä on otettava opiksi ja nuhteeksi, seuraava ottelu on taas uusi mahdollisuus näyttää mihin LuVe pystyy!

-Eero