12
KES
13.00
Edustus, Miesten Kutonen

LuVe - ReKu  

Luvia TN

Otteluraportti, LuVe - ReKu

LuVe - ReKu 1-2

Kauden avausottelu, perhosia vatsassa.. Yksi keskittyy venyttelemään huolellisesti, toinen puhuu lakkaamatta, kolmas asettelee sukkiaan jo ties-monennenko-kerran ja neljäs käy läpi mahdollisia peliskenaarioita. Kantapäät naputtavat, kädet hikoavat ja tunnelma kopissa on odottava.

Vihdoin kopin ovi aukeaa, pilli soi ja ensimmäinen puolisko käynnistyy! Jännitys laukeaa ja peli vie mennessään, jokainen keskittyy vain siihen suoritukseensa ja peli aaltoilee puolelta toiselle.

Avausvastustajaksi siis Reposaaren Kuormajullit (ReKu) ja kotipeli heti alkuun! Vastustajan taktiikka oli hyvin tiedossa ja ehkä juuri sen takia numerot saatiin pidettyä siedettävinä, puolin ja toisin. Avausmaalista vastasi kotijoukkue!! Kulmapotkua antamaan Oliver "Olkku" Kartio ja komea oli keskitys, kierrettä sen verran sopivasti että vastustajan iso pää ei ollutkaan keskellä palloa ja niin verkko pölähti!

Vielä ensimmäisen puoliajan lopulla kuitenkin tuli se virhe josta vastustaja pääsi rankaisemaan. Kyseessä selvästi Coach Kimmon taktinen virhe päästää allekirjoittanut kentälle.. Parin minuutin ja verisen nenän jälkeen pallo kaivettiin LuVen maalista..

Toinen puolikas oli yhtä raskasta vääntämistä kuin ensimmäinenkin ja valitettavasti vihellykset eivät varsinaisesti suosineet kotijoukkuetta. Pilliä etsittiin milloin taskusta ja milloin kentältä. Lopputuloksena keltaisia kortteja jaettiin enemmän kuin itse lähetin viime jouluna joulukortteja.. Tämä johti myös yhden pelurin kentältä poistamiseen kahden keltaisen myötä, joten loppuaika painittiin yhden vajaalla. Se valitettavasti kostautui ja vastustaja sai kuin saikin sen tarvittavan maalin tehtyä.

Kentän paras pelaaja ehdottomasti oli tänään Tuomas, joka huhki LuVen maalilla upean iltapuhteen! Useampi paraatipelastus piti pelin tiukkana ja numerot pieninä. Jos joku epäili ruostetta olevan hieman koneessa, niin ei tarvitse epäillä enää, pelaamattomuus ei näkynyt millään tavalla!

Mutta tästä on taas hyvä jatkaa matkaa kohti seuraavaa matsia!

- Eero