22
KES
18.00
Edustus, Miesten Kutonen

LuVe - RuosV  

Luvia TN

Otteluraportti LuVe - RuosV

LuVe - RuosV 0-3

"Kun ei ole helppoa, niin on vaikeaa." Näin lausahti legendaarinen jääkiekkovalmentaja Risto "Lihamestari" Dufva eräässä haastattelussa, kun joukkue kynti tappioputkessa. Ja nyt samat sanat voisi laittaa omaankin suuhun..

Pelin kuva oli hyvin samanlainen kuin Lauantainakin, kotijoukkue piti palloa ja hallitsi pelitilanteita, mutta vastustaja teki maalit. Muutamia hyviä tilanteita päästiin luomaan, mutta se viimeinen huolellisuus ja kulmahammas jäi puuttumaan jotta olisi saatu palloa maaliin asti.

Peli oli ikävä siinäkin mielessä, että kentältä jouduttiin kantamaan pois niin Konsta kuin Iisakkikin. Toivottavasti pojat ovat kunnossa, eikä mitään isompaa hajonnut..

Positiivisena voisi nähdä sen, että pallollinen peli alkaa löytää oikeita uomia ja pallo saatiin tänäänkin hyvin tuotua hyökkäysalueelle ja pidettyä omilla. Nyt kun saataisiin se viimeinen murtava syöttö osumaan ajoituksen- ja kohdistuksen osalta nappiin, niin tulostakin varmasti alkaa tulla!! Aihioita on ollut ja paikoille on kohtalaisesti päästy, joten pienestä se on kiinni enää!

Seuraaviin peleihin saadaan taas lisää vahvuutta kentälle kun Jasse on kärsinyt pelikieltonsa ja mies lupasi jo Kimmolle että: "Kuules Arajuuri, mä olen sun paras pelaajas Luganossa!!"

Vastaus muuten oli: "Ensinnäkin, mä olen Aravirta ja toiseksi, pelit on Naganossa!"

- Eero