25
LOK
12.00
E1-Pojat Alempi haastaja (Syksy -20)

LuVe - LaJy (Laitila) / PunKu (Punkalaidun)  

Luvian liikuntahalli

SB LuVe White, E1 Kotiturnaus 25.10!

Kotiturnaus!

Sarjapelejä odottaa aina isosti, mutta kotiturnauksen lähestyminen tuottaa aina jännitykseen extraa. Nyt se on käsillä meidän E1 White - joukkueella.
SB LuVen tämän kauden E1 White joukkue koostuu puoliksi 09-syntyneistä ja jo muutaman vuoden pelanneista pojista, muutamasta -10 syntyneestä pelimiehen alusta, mutta isosti tähän sarjaan muutaman vuoden alaikäisestä, mutta sitäkin pelirohkeammasta, lajiin valmiimmasta säbäpojasta.

Huominen turnaus on toinen koitos tämän kauden sarjassa. Lokakuun alussa kävimme Punkalaitumella ottamassa niukan tappion Laitilan Jyskeestä, sekä ison maalieron voiton Punkalaitumen ylpeydestä.
Huomenna kokoonpanomme kasvaa muutamalla pojalla ja saamme täydet kolme ketjua, kaksi pakkiparia ja maalivahdin varamiehen kera Luvian yhtenäiskoulun saliin.
Tavoite peleihin on saada mahdollisimman paljon onnistumisia. Niiden kautta tuloksetkin muodostuvat erinomaisiksi. Toisena, mutta yhtä tärkeänä tavoitteena on saada näille nuorille ja innokkaille pelureille kokemusta. Pelit ne on niitä, mitkä kehittävät.

Huomenna ei valitettavasti saliin seuraamaan pelejä pääse. Tiedätte syyn, mutta pelit näkee silti, Facebookin ja solid sportin kautta tulee lähetykset suorana. Facebook on ilmainen, mutta solid sport on kk-maksultaan 5€. Sillä summalla näkee SB LuVen koko kanavatuotannon. Molemmista alustoista pelit on katsottavissa myös jälkikäteen.

11:00 LaJy - PunKu (Facebook-live, LuVe)

13:00 SB LuVe - LaJy (Solid Sport) https://solidsport.com/sbluve/games/g/isz10hvz

15:00 PunKu - SB LuVe (Solid Sport) https://solidsport.com/sbluve/games/g/7txe9cih


SB LuVe E1 White huomenna!

MV 66 Aaro Siikilä
MV 78 Juho Mäki-Hokkonen

31 Arttu Laine - 2 Juuso Elomaa
90 Miro Raappana - 91 Severi Salo

28 Kalle Kulha - 88 Nooa Jussila - 16 Nooa Näyrä
87 Tuomas Gustafsson - 32 Veeti Välimaa (C) - 50 Luukas Malila
4 Aleksi Kurkinen - 8 Hugo Rajala - 13 Simo Syväsalmi


Pallo peliin!
-Koutsi