9
ELO
19.00
Edustus, Miesten Kutonen

FC Eurajoki/II - LuVe   

Tekonurmi

Otteluraportti FC Eurajoki/2 - LuVe

FC Eurajoki/2 vs LuVe 0-3

Kunnan epäviralliset mestaruuskisat käytiin tänään, kun puukirkon päädyn kakkonen otti mittaa kivikirkon päädystä!

Ottelu alkoi suht tasaisissa merkeissä ja suurin osa ensimmäisestä puolikkaasta mentiin puolin ja toisin ilman parempia maalipaikkoja. Puukirkon boikien paras maalipaikka tuli rangaistuspotkusta sen jälkeen kun Ion oli muuttanut vastustajan kärkipelaajan kaikesta päätellen hyvin keitettyä spaghettia vastaavan koostumuksen omaavaksi rangaistusalueen sisällä.. Pebe oli kuitenkin tänään sellaisessa iskussa, että häntä ei pystytty yllättämään, edes rankkarista! Ensimmäinen puolikas päättyi 0-0 lukemissa ja pienen hengähdyksen jälkeen lähdettiin painamaan toista.

Toisen puolikkaan alkupalaksi sitten jysähtikin, nimittäin Jassen pommi upposi vastustamattomasti Kakkosen verkkoon! Adin upea puolenvaihto löysi Jassen, jonka Lambada-lanteet kävivät tutun öljytysti, peli 0-1 LuVelle! Tämän jälkeen jouduttiinkin jonkinasteiseen pesukoneeseen, jossa linkous kävi 1400rpm vauhdilla! Mutta kuten tilliliha, myös LuVe on sitkeä ja kestää jauhamista! Puolikkaan kruunasi Niilon taistelumaali, jossa LuVen pienimmän kaverin selässä ratsastivat molemmat Kakkosen suurikokoiset topparit, mutta Niiloa ei pysäytetty ja pallo kassarin kainalon alta verkkoon! Tähän maaliin alkoikin Kakkosen kiri hyytyä ja peli alkoi siirtyä kotijoukkueen päätyyn. Viimeisen niitin pamautti Amiraali Amor, joka tälläsi Jassen antaman vaparin yläputkesta palanneen irtopallon VOIMALLA verkkoon!

Pebe hoiti niin pesun kuin linkouksenkin viimeisen päälle ja piti nollan loppuun saakka! Kentän reunalla pohdittiin, että mahtoiko Miskan poissaolo olla se tekijä joka avasi Peben henkiset lukot...?

Me ikämiehet, jotka ehdimme kentän reunalta seurata muitakin tapahtumia kuin omia jalkoja, niin seurailimme suuresti ihaillen Kakkosen keskikentän upeita viiksiä! Siinä oli sellaiset sisäreisien kutittimet että oksat pois! Voimme vain kuvitella millaista vahaa mies pääsee paikallispubissa käsittelemään illasta toiseen.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että pelit jatkuvat ylemmässä jatkosarjassa, katsotaan mitä syksy tuo vielä tullessaan! Ensi kertaan!

-Eer