Otteluraportti LuVe - MInto

LuVe vs MInto 2-1

El clásico!!

Ottelu, jonka kotijoukkue ainakin tulee muistamaan vielä pitkään.

Kaunis elokuinen iltapäivä on jo saavuttanut Luvian urheilupyhätön, kuin myös kaukaa pohjoisesta saapuneet vastujat. Seuraavan huomattavan reilun 90. minuuttisen tapahtumia tuskin kukaan vielä tässä kohdassa osasi aavistaa.

Coach Kimmon puuttuessa Olkku kertoo coachilta oppimallaan tavalla aloituskokoonpanon eli lähdetään kaikkia kuumeisesti askarruttavasta kysymyksestä ”meneekö Pepe maaliin tälläkin kertaa?” Ja kyllä Pepe aloittaa tolppien välistä.

Aloitus vihellys ajallaan ja peli lähtee pyörimään kotijoukkueen vahvassa hallinnassa. Vyörytys pohjooosesta olevan vastustajan päässä näyttää ”kauniilt” näi porilaisittai sanottun. Puoliajan puolta väliä ja vastustajan pyytämää juomataukoa lähestyttäessä Adi saa pallon oikeassa laidassa ja kaunis tälläys aivan yläraudan alapuolelle ja pallo ylittää maaliviivan, mutta ei maalia? Pieni protesti, mutta peli jatkuu.

Juomatauon jälkeen hetkillinen pieni otteen menetys, mutta takaiskuilta vältyttiin. Pallo vastustajan päätyn Adin syötön kautta ja Jasselta varma nosto ohi maalivahdin ja peli 1-0 kotijoukkueelle.

Toisen puoliaajn alku oli kuin epsanjiassa konsanaan, ei toki ottelun nimen mukaisella tapahtumapaikalla Santiago Bernabeussa vaan lähimmässä rodeossa, jatkuvan kopseen ja pillin ulvonnan säestämänä. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen vastustaja pääsee jälleen kerran antamaan ”pitkää päätyyn ja perään”. Pieni uinahdus Heiniltä, hyvä paikkaus, vastustaja mahalleen pillin säestämänä ja pallo pilkulle. Pepellä sen verran kova kiire jo tässä kohtaa mökille, että aavisti mökkiä kohti, vastusta sijoitti taasen kotia kohti ja ne ei tällä kertaa olleet samassa suunnassa. Tilanne 1-1.

Sisuuntunut kotijoukkue aloitti kauhealla ryöpytyksellä kohti vastustajan maalia kopinan säestämänä. Palkinto saatiin Simpun jalasta viimeisellä minuutilla.

Peli kahteen yhteen meille ja oikeusmurha oli vältetty.