LuVe - PoPa 2

Tekonurmi

Otteluraportti LuVe - PoPa 2

LuVe vs PoPa/2 4-2

Koko PoPan joukkue oli hyvissä ajoin kentän laidalla odottamassa, vesi kielellä ja osa selvästi myös janoissaan. Mutta kotijoukkueen managementti otti heti henkisen niskalenkin vastustajasta ja piruuttaan ei avattu pukukopin ovea ennen kuin 30min ennen pelin alkua!

Tämä yliote selvästikin toi meille kaivattua potkua peliin, sillä heti alusta alkaen koko tiimi oli pelin ytimessä. Valitettavasti vain avausmaali oli siitä huolimatta PoPan käsialaa, vaikka tuuria olikin kosolti mukana. Tätä ei kauaa murehdittu kun Jasse pelattiin läpiajoon ja kauas vastaan tullut maalivahti jäi nuolemaan näppejään, pallo varmasti rysään! Pari minuuttia ja taas kävi kaverilla pulla meidän päässä, flipperin jälkeen suoraan vastustajan lapaan ja siitä karat sisään, peli 1-2 PoPalle. Puoliajan loppupuolella Olkkua rikottiin boksissa ja pallo pilkulle. Jasse ampumaan ja pallo ylärimasta viivalle ja takaisin ylös, maalivahti kaappasi pallon selvästi maalin sisäpuolelta haltuunsa ja tuomari viittoo pelin jatkumaan!?! Hetken hölmistymisen jälkeen ei auta kuin painaa niska köyryyn ja perään! Pian pallo pelataan Niilolle vauhtiin ja mies ei erehdy!! Pallo uuniin ja peli 2-2!

Erätauolla tuomarille näytetään VAR-komentokeskuksesta video rankkarista ja rehdisti tuomari myöntää virheensä, pallo oli maalissa! Mutta menneet on menneitä, toinen puoliaika onkin sitten silkkaa kotijoukkueen hallintaa! Sellainen pyöritys käy PoPan puoliskolla, että osa näytti peräkammarin pojilta isolla kirkolla ja ensimmäistä kertaa punaisten lyhtyjen alueella! "Kotonakin on nähty kaikenlaista, mutta ei koskaan vielä tuollaista!!"

Useampi tolppa laukaus, montaa peittoa sekä kulmapotkua myöhemmin, Adi nostaa pallon laidasta ylös ja sijoittaa tarkasti takatolpan kautta suoraan Olkun jalkaan, joka viimeistelee tällaiset varmasti verkon perukoille, peli 3-2. Viimeisen niitin iskee vielä Niilo illan toisella osumallaan loppulukemiksi 4-2.

Yleisöäkin oli paikalle eksynyt niin että katsomo natisi liitoksissaan, hienoa!