11
TOU
18.00
Edustus, Miesten Kutonen

LuVe - LLuja  

Tekonurmi

Otteluraportti LuVe - LLuja

LuVe vs LLuja 1-2

Lämmin aurinkoinen kevätpäivä, luvian urheilupyhättö, äärimmilleen virittäytynyt LuVe vai onko sittenkään?

Ensimmäinen puoliaika pyörähtää käytiin ja jopa Mikon jalka näyttää painavan. Hitaan alun jälkeen saatiin peli pyörimään ja vartin jälkeen adi pääsee ampumaan kuudentoista ulkopuolelta, kova laukaus yllättää vastustajan jo uinahtaneen maalivahdin ja pallo livahtaa maaliin epämääräisen hapuilun jälkeen. 1-0 LuVelle!

Seuraavat kymmenen minuuttia kuluu meidän hallinnassa kunnes heti puolen tunnin pelin jälkeen 33. peliminuutilla Petri joutuu antautumaan maalillaan ensimmäisen kerran ja peli tasoihin.

Toinen puoliaika alkaa Luven johdolla ja peli näyttää kulkevan hyvin. Noin puoleen väliin asti kunnes edelliset hieman pitkäksi venyneet treenit rupeavat näkymään kotijoukkoeen pelissä ja helpot syötöt alkavat etsimään osoitettaan. Turhautuminen rupeaa näkymään roiskimisena ja pelin hallinta menetetään loppuakohden. Vastustaja pääsee tästä rankaisemaan kymmenen minuuttia ennen loppua ja sinetöimään loppu lukemat kahteen yhteen. Ennen loppu vihellystä nähdään vielä historiallinen tapahtuma LLujan vapaa potkun seurauksena kun kotijoukkoeen kapteeni joutuu jättämään kentän. Loppu vihellys ja peli päättyy. Tätä ei kannata jäädä murehtimaan oppia tuli koko 90 ajalta ja kapteeni on pelikunnossa tiistaina Rekua vastaan.

Miska