KaPa - LuVe LuVe

Tekonurmi

Otteluraportti KaPa - LuVe

KaPa 5 - LuVe 0

Ikuisuudelta tuntuneen automatkan jälkeen eteemme avautui Niinisalon uhkaavan tumma taivas ja varuskunnan portti. Tämä muistoja herättävä miljöö tarjosi tänään kotijoukkueen vihertäviin pukeutuneille faneille viihdettä koko rahan edestä, mistä lie asuvalinta johtunut, liekö mennyt värit sekaisin? Ei muutakuin tuomarille pilli suuhun ja 90. minuutin viihdepläjäys sai alkaa.

Vastustaja oli valinnut kiekkopiireistäkin tutun taktiikan ”pitkä päätyyn ja perään”. Toimi sarjan ”pisintä” joukketta vastaan yllättävänkin hyvin. Ensimmäinen maali tuli kumminkin kulmasta 9. kohdalla kun ovela punainen onnistui irtautumaan Konan tarkasta vahdinnasta, 1-0. Kolme minuuttia myöhemmin Pepe joutui vieraiden maalilla antautumaan uudestaan ja ”yleisö” tuuletti. Ei kerinnyt peli taaskaan kauaa vanheta kun vastustajan kaksimetrinen kärki sai pallon boksin reunalla ja Petterin tyylikkään taklauksen perusteena pallo pilkulle. Pepe aavisti oikein, mutta liekkö hanskat kokoa liian pienet ja sormet eivät ylettäneet, 3-0. Tästä sisuuntuneet vieraat aloittivat reilun 15 minuutin rynnistyksen, mutta palkinto jäi puuttumaan. Kymmenisen minuuttia ennen ensimmäisen puolikkaan päättymistä, sai vastustaja vielä kertaalleen pallon maaliin, ja tauolle lähdettiin 4-0 tilanteessa. Huolimatta Pepen muutemasta huikeasta pelastuksesta, joissa vähän polvikin otti osumaa.

Toinen puoliaika kääntyi meille, mutta viimeistely ontui. Ainoa osuma nähtiin meidän päässä joka sinetöi loppu lukemat 5-0. Jälleen tarvitsi lähteä kauas kotoa hakemaan oppia, mutta eiköhän tästäkin jäänyt muutakin muistiin kuin kuinka pahalta me aamut haiseekaan.