Luvian sali

Salba valkoinen - LuVe Musta

Paikallis vääntöä Luvian "Hornankattilassa"

SB Luve09 black vs Rauman Salba P13

Tänään iskettiin P13 Kilpasarjan ottelu Luvian "Hornankattilassa". Paikallispeleissä on aina semmoinen oma jännitys ja fiilis ja kukaan ei halua hävitä näitä pelejä. Tänäänkin väännettiin ja taisteltiin niistä kuuluisista senteistä ja neliöistä. Oman kotiluolan edustalta on hyvä hakea fiilikset ja lataukset illan peliin. Ensimmäinen erä otettiin hyvin haltuun ja näytettiin miten Luvelainen laittaa sitä kuuluisaa kuulaa rysään ja pukukoppimaalilla LuVe viiletti 7-3 johtoon ja siitä hyvissä asemissa erätauolle. Tauolla käytiin läpi niitä voittotoimia joilla voimme maksimoidan onnistumisen todennäköisyyttä. Mikään takki auki ja pipo takaraivolla ja ipodit korvilla, ja jenkkityyny suussa matsi tämä ei todellakaan ole, eikä tule olemaan. Toiseen erään tuli sisuuntunut Salba ja ajoi painetta Luven päätyyn ja sai vyörytettyä muutamia hyökkäyksiä. LuVe kuitenkin puolusti tiukasti omaa puoliskoaan ja teki vaikeaksi vastustajan maalintekopaikoille pääsyn. Kolmas erä oli huomattavasti paremmin kontrollisssa ja onnistumisia alkoi jälleen tulla. Tietysti aina on parannettavaa mutta kokonaisuutena kohtalaisen tasapainoinen 45minuuttinen. Pisteet jäivät kotiin ja tästä on taas hyvä jatkaa seuraaviin peleihin ja uusiin haasteisiin.