11
TAM
12.15
Edustus M2, Satakuntaliiga

LuVe - Team Moistea  

Noormarkun urheilutalo

LuVe M2 - Team Moisteat 2 - 13

Tänään oli peli jonka kaikki varmasti haluavat unohtaa mahdollisimman nopeasti...

Rosterina tänään, puolustukseen Petteri, Jari, Markus ja Toni. Hyökkäykseen Jouni, Hannes, Eero, Mikael, Mikko ja Teemu. Maalissa Markus.

Peli alkoi ihan samoilla tahdeilla kuin viimeksikin, mutta tällä kertaa soi omissa alle puolen minuutin pelin jälkeen. Vastustaja sai tästä hieman henkeä päälle, mutta vielä ei lannistuttu! Muutaman vaihdon ja yhden takaiskun jälkeen Jari "Tuplahuuli" Nurmoranta pelasi pallon hienolla syötöllä Jouni "Kahviraha" Kivinille, joka ei erehtynyt vaan pyssytti komeasti LuVen maalin päähän! Tämän jälkeen seurasikin sitten melkoinen sirkus, vain musiikki puuttui.. Ensin Jaria ajettiin kulmassa suoraan päähän, tästä vastustajan majakalle 5min syntisäiliössä. Perävaunu sen sijaan otti osumaa Mikael "Tavarajuna" Helsteniltä. Voi olla että iso poika on edelleen matkalla ylöspäin.. Kohta sen jälkeen sinne lähetettiin Petteri "Pyöveli" Haanpää ja jatkettiin tasavajaalla.

Ylivoiman ja alivoiman ja tasavajaiden jälkeen taululla seisoi jo rumat lukemat vastustajan eduksi. Pientä lohtua saatiin kun Markus "Spin-o-rama" Kallunki pelasi nousun jälkeen näyttävän pyörähdyksen saattelemana pelivälineen Jounin lapaan eikä mies erehtynyt tälläkään kertaa! Lukemat vissiin 2-8 tässä kohtaa.

Loppua kohden alkoi hermo sekä peli pettää, tuloksena Pyövelille ulosajo laitataklauksesta ja vielä sellaiset 5 maalia omiin. Oman näkemyksen mukaan olisi kyllä voitu pistää kaverille kiviä taskuun, puhdas olkapää-olkapäätä vasten kuitenkin oli kyseessä.

Loppulukemat siis 2-13 ja vaikka LuVe onkin ollut sarjan vähiten maaleja päästänyt joukkue, niin tänään otettiin kylmää suihkua sen suhteen. Mutta tästä riemastuneena reenataan entistä kovempaa ja pistetään jatkossa luukut kiinni kuten aiemminkin!

-Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista