25
TAM
16.00
Edustus M2, Satakuntaliiga

LuVe - Retromiehet  

Noormarkun urheilutalo

LuVe M2 - Retromiehet 0 - 2

Tänään vastaan saatiin hieman jo kalmankatkuinen Retromiehet, jonka Latinankielinen nimi kuuleman mukaan kuuluu Olde Bastardos Retardos.

Illan rosterissa tänään: maalilla Joni. Puolustukseen Jari, Markus, Hannu ja Jani A. Hyökkäykseen Mikael, Janne, Hannes, Jani N, Lapikisto sekä mnää.

Peli itsessään sujui varsin malliikkaasti, puolustettiin jälleen hyvin ja jätettiin vastustajalle vähän paikkoja joista palloa laittaa maaliin.Valitettavasti vain ei itse oikein päästy niille hyville paikoille eikä niistä huonoistakaan tänään onnistuttu. Mutta kun itse ei onnistu niin useimmiten kaveri onnistuu.. Niin kävi tänäänkin. Vastustaja kiersi maalin ja tarjoili namupassin maalin edustalle, Joni "Kisu" Arponen heittäytyi upealla Tiikeriloikalla vielä pallon eteen ja omasta vinkkelistä katsottuna pallo ei käynyt maalissa! Mutta tuomaristo oli pysäköinyt ilmeisesti paraatipaikalle ja näytti pallon käyneen verkossa. Peli vastustajalle 0-1.

Vetoja viljeltiin kyllä vastustajan päähän, mutta tuloksetta. Loput hoiti nähtävästi paikallisesta 3.div joukkueesta lainattu maalivahti. Marjoja, marjoja, sanoi karhu Mustikoista.

Vastustajan illan toinen tuli allekirjoittaneen aloitusvirheestä, jonka seurauksena pallo pomppasi kuin tarjottimelle vastustajan vasemman laidan karpaasille, joka ei erehtynyt. Koko pelin loistavasti pelannut "Kisu" ei vedolle mahtanut mitään.

Muutoin peli oli aika tasaista vääntöä ja lukemat olisivat voineet olla toisinkin. Joukkueen ilme oli kuitenkin sellainen, että kunhan se ketsuppipullo aukiaa niin se todennäköisesti aukiaa kunnolla! Katse siis seuraaviin peleihin!

- Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista