8
HEL
16.45
Edustus M2, Satakuntaliiga

LuVe - Vanha bööna AC  

Noormarkun urheilutalo

Vanha Bööna AC - LuVe M2 6-4

Vaikka vastustajan nimessä onkin sanat Vanha ja Bööna, niin tiettävästi yhtään Böönaa ei kentällä näkynyt eikä keski-ikäkään ollut kovin korkea.. Ainoa jota böönaksi ilmeisesti luultiin olin minä, jota ainakin kaksi eri vastustajaa puristeli rinnoista pelin aikana ????

Rosterissa tänään: Puolustukseen Jari, Toni ja Teemu. Hyökkäykseen Janne, Jani, Mikko, Tuure, Markus ja mää. Maalilla Joni.

Peli alkoi vastustajan komennossa, ensimmäinen maali tuli 2v0 hyökkäyksestä, jossa Joni "Filmi" Arponen ei mahtanut mitään kahden miehen nopealle hyökkäykselle. Kuitti päästiin kuitenkin antamaan suht nopeasti ja Janne pääsi maalin edustalta sijoittamaan pallon pussiin tarkalla laukauksella. Tämän jälkeen maaleista vastasi lähinnä vastustaja.. Markus saatiin mukaan ensimmäisen erän lopulle ja mies otti heti joukkuetta reppariin ja tarjoili allekirjoittaneelle niin nätin passin maalin eteen että siitä olisi ollut häpeällistä vetää ohi! Palataan siihen häpeään sitten kohta... Peli alkoi jossain vaiheessa koventua ja vastustajan puheet suurentua, mutta se loppui siihen kun Jari "Jyrä" Nurmoranta pamautti kaverin laidasta ulos ja lähellä oli ettei mennyt ulko-ovesta pihalle asti!

Toisella puolikkaalla saatiin niin yli- kuin alivoimaakin, kummastakaan ei kuitenkaan merkintöjä taululle. Alivoimalla oli kyllä paikkoja enemmän kuin ylivoimalla, mikä sinänsä aika merkille pantavaa! Ja nyt palataan siihen häpeään, Markus "Raipe" Kallunki tarjoili sen kolmannen passin allekirjoittaneelle alivoimalla, maali tyhjänä ja molari pelannut itsensä ulos, ja niinhän siinä kävi että ohihan se meni..!! Janne antoi meille vielä mahdollisuuden illan toisellaan, mutta lähemmäs ei enää päästy, lopputuloksena 6-4 tappio.

Positiivista oli ehdottomasti maalimäärän kasvaminen ja vahva alivoimapeli, vielä me täältä noustaan!

- Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista