7
MAA
11.30
Edustus M2, Satakuntaliiga

LuVe - Team Koitto  

Noormarkun urheilutalo

LuVe M2 - Team Koitto 6 - 3

*Korvanappiin saamani tiedon mukaan THL on säikähtänyt vallan pahanpäiväisesti! Tarkastettuaan päivän tartuntaraporttia oltiin jo hyvin lähellä julkaista hätätilanne päivitys, mutta sitten olivat huomanneet että ei kovassa noususuhdanteessa ollut käppyrä ollutkaan tartuntatautien käppyrä, vaan Luvian Vedon M2:n kuntokäyrä!!!*

Kyllä näin on! M2 on äitynyt kevätkauden päätteeksi kovaan Vetoon ja takana on jo kolmen ottelun mittainen voittoputki! Tällä kertaa jalkoihin jäi Team Koitto, jo toistamiseen muutaman viikon sisällä.

Otteluun lähdettiin hieman vajaalla rosterilla, mutta se ei näköjään menoa haitannut. Uuniin Markus. Puolustukseen kaksikko Toni ja Markus K. Hyökkäykseen Jouni, Janne, Eero, Teemu, Hannu ja Mikko. Eli lähdettiin rohkeasti kahdella pakilla ja kahdella täydellä hyökkäysvitjalla.

Peli itsessään oli aika nihkeää lähes koko ottelun ajan. Markus "Pakarat" Kallunki aloitti LuVen osalta maalinteon, sama mies oli myöhemmin asialla myös omassa päässä kun vastustaja tasoitti pelin Kallungin perseen kautta. Tämän jälkeen vastustaja otti pienen etuaskeleen ja meni 1-2 johtoon. Hieman ennen erätaukoa saatiin kuitenkin tasoitus aikaiseksi ja maalin tekijänä Hannu "Pussit" Peltonen!

Toinen puoliaika oli edelleen nahkeaa menoa, mutta tällä kertaa maalinteon aloitti LuVe kun Teemu "Rannikkotykki" Järvinen pamautti puolestakentästä pallon keksipurkin viereen! Näin LuVe 3-2 johtoon. Seuraavaksi pallon latoi uuniin Janne "Neulansilmä" Aaltonen, joka siirsi LuVen 4-2 johtoon. Hetki tämän jälkeen vastustaja sai kavennuksen aikaiseksi, vapaalyönti keskialueelta ja aurinkoakin tarkempi laukaus yläriman kautta maaliin. Jos Hannun pussit olisivat olleet sentin matalammalla niin laukaus olisi jäänyt niihin, mutta aina ei saa kaikkea...

Mentiinkin melkein loppusuoralle ennenkuin LuVe vetäisi viimeisen rykäyksen ja jätti Koiton katselemaan kaihoisasti perään. Ensin Janne ns. laittoi langan neulansilmästä ja syötti sisäänlyönnistä koko vastustajan viisikon läpi takatolpalle ja tämän jälkeen sama mies pisteli vielä varmuusmerkiksi lukemat 6-3.

LuVe M2 liihottelee siis kolmen ottelun voittoputkessa ja olen antanut itseni ymmärtää että tämä on harvinaista herkkua olevinaan, joten nautitaan siitä!

Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista