LuVe 90, Manu-Gorilla reissum bääl!
SeuraJulkaistu: 26.05.2020 00.00

LuVe 90, Manu-Gorilla reissum bääl!

Manu reissaa kesän 2020!

Alkamassa on meidän Manun, maailman cooleimman Gorillan ja LuVe-maskotti roolin suorittajan kesäreissu. Hän on yhteisön tekijä eli meidän tyyppejä, LuVen ja näin koko Luvian maskotti. Koska Manun luokse ei nyt tapahtumiin pääse liikkumaan tai muuten vaan kokoontumaan, niin hän tulee teidän luokse. Mukana reissukirja, kyläilyn ohjeet ja oma koppa nukkumiseen. Kuka saa hänet ekana yökylään, tutustumaan arkeensa tai ylipäätään elämäänsä? Onko se tutustumassa työpaikalla, kotona vai mukana liikkumassa?

Kysymyksiin alamme saada vastauksia, kun maskottimme tällä viikolla reissum bääl lähtee.

Seuraa Manun kesäreissua LuVen sivuilla tai täältä kotisivuiltamme. Päivitämme hänen kesäänsä tähän samaan uutiseen päiväkirjamerkinnöin.

Hyvää kesän alkua!

-LuVe

--------------------------------------------------------------------------------------------------

28.-29.5.2020 Reissuvihko - Luvian Apteekki

Meillä aloitti reipas kesätyontekijä Manu LuVesta. Ahkera poika, Manu täytti hyllyjä, oli mestari reseptipuolella ja käytti oikeaoppisesti suu-nenäsuojusta.
Manu halusikin muistuttaa meitä suu-suojaimen oikeasta käytöstä!
*Maskit ja suojaimet toimivat vain oikein käytettynä! Ne puetaan puhtain käsin
*Niita ei saa kosketella käytön aikana
*Ne riisutaan ottamalla kiinni nauhoista puhtain käsin ja laitetaan sekajätteeseen, minkä jälkeen pestään kädet
*Manulla oli kertakäyttöinen suu-nenäsuojus, joka suojaa muita ihmisia tartunnoilta.

Apteekin tytöt kiittävät tästä päivästä. Huomenna Manu saa työtodistuksen ahkeroinnistaan #luvianapteekki #LuVe

Varsinainen velikulta tämä harjoittelija Manu. Manu ja meidän oma maskottimme Kamu ystävystyivät ja karvaiset kaverukset saivat paljon aikaan.
Kavereille sattuu ja tapahtuu ja Manuakin piti välillä paikata ja laittaa jäähylle. Onneksi apteekista löytyy apu kaikkiin pieniin hasvereihin, mitä kesällä voi tapahtua. Apteekkari suosittelikin Manulle mukaan pientä ensiapulaukkua, josta löytyy apu moneen haaveeriin.
Manulle kiitos tästä päivästä, hän apinanraivolla pyöritti pillereitä ja lutrasi käsidesiä huolella. Muistattehan tekin edelleen pestä käsiä hyvin vedellä ja saippualla, hyvää viikonloppua!

#luvianapteekki#LuVe

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

09.06.2020 Reissuvihko - OP Nakkila-Luvia

Meillä on täällä Luvian konttorilla ollut nyt pari päivää apulaisena kaveri nimeltä Manu. Manu on Luvian Vedon maskotti ja seikkailee kesällä ympäri Luviaa urheiluseuran 90 v. juhlavuoden kunniaksi.

Manu on päässyt kassapalveluissa tositoimiin avustamaan asiakkaiden tuntemistietojen tarkistamisessa ja päivittämisessä, mutta on ehtinyt myös ottaa rennosti Hippo-kaverustensa kanssa.

Manu kuunteli myös keskittyneenä hyödyllisestä ja edullisesta Vakavan sairauden turvasta. Kertakorvauksella on mahdollista saada taloudelle turvaa esimerkiksi silloin, jos Manulle sattuisi urheillessa vakava tapaturma, joka vaikuttaisi häneen pysyvästi. Tällöin Manun ei mm. tarvitsisi murehtia, että hänen kaikki säästönsä unelmia varten kuluisivat lääkärimaksuihin. Manun mielestä tämä on erittäin hyvä juttu.

Manun mielestä on ollut erittäin kivaa nähdä pankin arkea ja päästä tekemään uusia juttuja. Manusta on ollut meille suuri apu, hän on ollut todella reipas ja piristänyt niin asiakkaita kuin työkavereita.

Pankin väki toivottaa Manulle antoisia kesäseikkailuita! Manu jatkaa tästä matkaa Luvian kesäkahvilaan

#ILuVeYou #LuVe

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.06.2020 Reissuvihko - Luvian Kesäkahvila

Luvian Vedon maskotti Manu on viettänyt viimeiset pari päivää meillä Luvian kesäkahvilassa ja tänään hän jatkoi matkaansa pihan toiselle puolelle, Luotsinpoikaan

#LuVe

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.7.2020 Reissuvihko K-Market Luotsipoika

"Viimeiset 2 viikkoa oeln työskennellyt Luotsipojassa, lähinnä kassa-apulaisena. Työtehtäviini kuului ihmisten ilahduttamisen lisäksi söpöllä olemuksellani kassatyöskentely ja varsinkin jäätelöä sain myydä paljon, koska hellekelejä riitti. Juhannukselle osui mahtavat kelit ja ihmisiä oli mukavasti liikkeellä ja kaikki olimme hyvillä mielin.

Nyt jännityksellä odotan mikä minua seuraavaksi odottaa. Kukkakauppaan olisi jossain vaiheessa kiva päästä, sillä kovasti pidän värikkäistä kukista ja niiden tuoksusta"

- Jäätelömyyjä-Manu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.7.2020 Reissuvihko Parturi

"Onnekseni pääsin edelleen sisähommiin sillä aurinkoinen sää muuttui vesisateeksi.

En päässyt vielä kukkakauppaan, mutta viereiseen parturi-kampaamoon kylläkin. Tämä oli minulle aivan uusi kokemus, koska itse en kyseisiä palveluja tarvitse.

Paljon tuli ja meni ihmisiä, näin monia uusia kasvoja. Kuulin myös tosi erilaisia ja hauskoja juttuja, mutta eipä niistä sen enempää. Kaiken kaikkiaan viikko oli kiva, matka jatkukoon..."

- Takatukka-Manu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.7.2020 Reissuvihko Kukkakauppa

"Loppuviikon ja viikonvaihteen olen saanut olla kukkakaupassa ja nauttia värikkäistä kukista ja tuoksuista.

Säät eivät ole olleet kovin kehuttavia, mutta onneksi olen saanut istua sisällä kassan vieressä ja kuunnella asiakkaiden rupattelua. Ilokseni olen huomannut, että Luvialaiset asiakkaat ovat tosi mukavia, eivärkä rutkuta turhista. Ovat ottaneet minutkin tosi hyvin huomioon ettei ole tarvinnut seinäruusuna istuskella.

hmm... Olenkohan hiemna reissussa rähjääntänyt . Jospa pääsisin seuraavaksi Maaritin Pesulaan. Pieni virutus olisi poikaa - siispä sinne, jos vaan huolitaan..."

Ruusupoika-Manu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.7.2020 Reissuvihko Maaritin Pesula

"Maanantaina 13.7.2020 saavuin Maaritin pesulaan, siellä pääsinkin heti mankeloimaan.

Siellä tuoksui puhdas pyykki, tärkeä oli jokainen nyytti.

Pesukoneet pyykkiä pyöritti, pyykkäri kuivurin ja mankelin välillä hääräili.

Pesulassa puhelin tiheään soi, joku poikkesi vain sanomaan moi.

Ikävä täältä on lähteä pois, mutt` jos ei lähde niin ei uudelleen tulla vois.

Manu on luotu kulkemaan, joten lähden tästä uutta paikkaa katsomaan."

Kiitos pyykkärille kun sain poiketa,

- Manu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.7.2020 Reissuvihko ST1 Luvia

"Manu saapui bensapojaksi ST1:lle.

Ensiksi hän opetteli postia ja seurasi huolehtiko asiakkaat käsihygieniasta. Vilinää ja vilskettä riitti, paketteja tuli, sekä lähti ja se mikä ilahdutti Manua: Ihmiset lähettää kirjeitä toisilleen.

Sitten olin mukana vitriinin täytössä ja leipien teossa. Nälä lähti niistä sämpylöistä ja välittämättä lisäkiloista maistelin turhaankin niitä sekä tuoreita munkkeja ja pullia... ja se tuoksu oli ihana.

Veikkaustakin yritin tehdä, mutta ikä ei vielä piisannut, joten annoin vaan vihjeitä, kun minulla on hyvä urheilutausta.

Kassan taakse en uskaltanut, siellä kun meinasi jäädä jalkoihin, kun tytöt teki pitsoja, burgereita ja myivät kahvia, sekä rahastivat bensat.

Pikkuisen mun pitää vielä kasvaa, että täytän työpuseron. Seuraavaksi poikkean Sirpan luona katsomassa kissoja ja kanoja, sitten sieltä matka jatkuu..."

- Bensapoika-Manu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.7.2020 - 13.8.2020 Reissuvihko Laitakari

"Saavuin sateisena päivänä Laitakarin Bar Purjeeseen. Ensiksi odottelin laatikossani kahvilan tiskillä, kunnes pääsin tarkkailemaan ravintolan elämää baaritiskin kupeeseen...

- Oho, onpas täällä mahtava merimaisema!

Sateisina päivinä asiakkaita hiljakseen meni ja tuli syömään ja juomaan. Sitten pääsin siirtymään peremmälle ravintolasaliin katsastamaan lounaskeiton annostelua päivällä ja iltaan asti muuta tarjoiluhommaa opettelin silmä tarkkana...

Muutama päivä tuulta, sadetta ja vaikka mitä!!! Ulos ei minun parantunut mennä, kun laatikkoni ja kroppa ei tätä sateista ilmaa meinaisi kestää, mutta onneksi nämä työntekijät hymyilevät sään vaastapainoksi aurinkoisesti. Paljon on kuitenkin puuhaa...

Myöhemmin reissussa...

- Oho onpas Laitakarissa ja täällä vilskettä: Kolmatta kertaa järjestettävä Anchors & Motors. Tässäpä seurailen kun on tosi hienosti väkeä liikkeellä.

Seuraavaan paikkaan ei ole kiire siirtyä, joten olen mukana kuvauksissa. Kuppilat kuntoon - ohjelma kuvataan Purjeessa 10.13.8... Wow, saatan päästä telkkariin."

- Tiskari-Manu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.8 - 13.9.2020

"Ihana on upea kuunari ja Eurajoki on muuten vaan ihana paikka"

Oli upea kesä ja reissu... Matka jatkuu jotenkin johonkin ja joskus. Nähdään!

Kaikkia reissuun vaikuttaneita kiittäen,

Manu ja Luvian Veto