LuVe - ToVe Diesel

Eurajoki, Tekonurmi

LuVe vs ToVe 3-3

Vihreiden jättien kohtaaminen Tasalan lämpimässä illassa oli saanut yleisönkin liikkeelle ja lehtereillä oli jopa kaksinumeroinen lukumäärä katsojia!

Ottelun alku oli hieman tunnusteleva, mutta 10 minuutin kohdalla kaverille kävi pienoinen haveri ja hätäinen purkupallo tuli suoraan Kallen jalkaan, maalivahti seikkaili ties missä ja pallo vastustamattomasti verkkoon! Tämän jälkeen mentiin toiset 10 minuuttia kotijoukkueen hallitessa peliä, lievästi. Sitten iski vastustaja ja seuraavan 10 minuutin ajanjakson aikana käyttivät jokaisen paikan mitä annettiin, tauolle 1-3 tappioasemassa.

Toiselle puolikkaalle saatiin parempi draivi päälle ja peli puristettua enemmän vastustajan päätyyn! Puoleen väliin mennessä meiltä oli liputettu jo useampi paikka paitsiona, veskarin etumuskin oli ottanut useamman osuman, mutta maali oli kuin noiduttu... Sitten se saatiin, Teemu läpiajoon! Pienet öljylanteet ja pallo varmasti takanurkkaan! Taas oli henki nousussa ja paine vahvasti oikealla puolella kenttää. Siitä huolimatta jouduttiin tahkoamaan 84 minuutille asti ennenkuin se vapauttava osuma saatiin. Taas huono purkupallo ja tällä kertaa pallon taakse osui Harry joka painoi kuulan pussiin varmoin ottein!! Peli tasoihin 3-3. Viimeisten minuuttien aikana molemmat pääsivät vielä yrittämään voittomaalia, mutta sellaista vapautusta ei kumpikaan saanut tänään.