Mynsteri TN

Otteluraportti FC Ulvila/2 - LuVe

FC Ulvila/2 vs LuVe 2-5

Kevään ensimmäinen lämmin päivä, jo aamulla aisti kesän tuoksun ja illalla hieno lämmin sää helli meitä Mynsterin tekonurmella. Penkki pullisteli jälleen nuoruuden voimaa ja intoa sopivasti tasapainotettuna kokemuksella sekä oveluudella.

Alku lähti meiltä vähän vaisusti liikkeelle ja nuori vastustaja sai kuitattua itsensä jo 2-0 johtoon pelin avausminuuteilla. Virheet ihan omia, mutta ehkä se antoi vastustajalle myös sen petollisen lämpimän tunteen.. Eli ensin annettiin siimaa ja sitten kiristettiin!

LuVen avausmaalista vastasi, kukapa muu kuin Captain Serious! Kun joukkue pitää ottaa kasaan ja näyttää esimerkkiä, silloin esille nousee useimmiten Kapteeni! Palloa maalille ja sieltä kimmahti rebound, jonka Mikko pussitti varmasti! Toinen maali oli Jassen käsialaa, yksi illan monista, näyttävä sijoitus Kapteenin hienosta esityöstä!

Tauolle mentiin 2-2 lukemista. Nuori vastustaja lähti peliin ehkä hieman hätiköidyllä taktiikalla, yrittäen pelata kovaa ja sääntöjen rajamailla. Tämä ei tietenkään toimi vanhoja kettuja vastaan ja kun vielä Jassen suu saatiin teipattua kinesiolla niin kiinni ettei kommenttia saanut ulos, niin yritys valui Mynsterin tekonurmelle kuin se... antaa olla, ymmärrätte varmasti. Toinen puoliaika tuotti vielä kolme maalia, joista yksi Olkun ja kaksi Jassen käsialaa! Olkku pääsi laittamaan herkullisen reboundin sisään ja Jasse taas sijoitti tarkasti ohi veskarin nousun päätteeksi.

Illan viimeinen maali tuli pilkulta, Jasse jahtasi hattutemppua ja sai hankittua rankkarin ottelun loppuminuuteilla. Tässä kohtaa valmennusjohto hieman yritti hiekoittaa, vaatien Simppua ampumaan kyseisen rankkarin, mutta tämä vaatimus kaikui kuuroille korville ja Jasse täydensi hattunsa varmalla vedolla ohi vastustajan veskarin!

Pete pelasi meidän maalilla jälleen hyvän ottelun, ottaen useamman tärkeän torjunnan niihin hankaliin paikkoihin eikä vastustajan maaleja voi missään tapauksessa laittaa veräjän vartijan piikkiin.