BagTag haaste käynnissä!
FrisbeegolfJulkaistu: 18.11.2020 17.56

BagTag haaste käynnissä!

VetoFrisbee on ottanut normaalin kisailun lisäksi käyttöön myös BagTag-haasteet!

Jokaisella VetoFrisbeen jäsenellä on käytössään BagTag, joka näkyvästi bägiin kiinnitettynä paljastaa position seuran sisäisessä ”arvojärjestyksessä”. Haaste on aina voimassa viikkokisoissa saman poolin sisällä, ja lisäksi kaverin voi haastaa koska tahansa vaikkapa harjoituskierroksella! Mikä tahansa rata, mikä tahansa kisa tai mikä tahansa kierros, anything goes!

Homman idea on, että haasteen voittaja saa pienemmällä numerolla varustetun BagTagin bägiinsä, kun taas haasteen luuseri lähtee kotiin isomman numeron kera ja yleensä hieman allapäin. Siis FribaSpirittiä parhaimmillaan!

VetoFrisbeen tiimissä on nyt jo 42 jäsentä, eli kyllä näitä tägejä aika paljon bägeissä killuu ympäri Satakunnan fribaratoja. Tiimi on rajussa kasvussa, ja tavoittelemme jäsenmäärällä mitattuna Satakunnan ykköspaikkaa ehkä jo ens vuonna! Teetettiin muuten näitä BagTageja vain 100kpl näin aluksi, mutta teetetään kyllä lisää kun loppuu…Jos näet kuvassa olevan 1-BagTagin heiluvan jonkun repussa, niin se on meidän ykköspyssy!
Tavoittelemisen arvoinen titteli, mutta kauanko sen saa pitää?
Sehän on vain haastajasta kiinni!
- VetoFrisbeen puolesta, A-J