28
KES
19.15
Edustus, Miesten Kutonen

FC HaPo 2 - LuVe   

Honkala nurmi

Otteluraportti HaPo 2 - LuVe

HaPo/II - LuVe 2-0

Peli paranee, vaikka palkintoa ei tänäänkään saatu, mutta oltiin kuitenkin parhaita kakkosia!

Ensimmäinen puoliaika oli jopa LuVen hallintaa, keskikenttä oli hyvin meidän hallussa ja muutamia hyviä hyökkäyksiä saatiin heti pelin alkuun! Adi oli terävänä heti alusta alkaen ja muutamin paikoin vaadittiin kolmekin vastustajaa pitämään mies aisoissa! Coach Kimmon uusi taktiikka puri hyvin ja vastustajankin nuoret ja kopeat hyökkääjät pystyttiin pitämään pelin ulkopuolella.

Ensimmäinen maali syntyi vasta toisen puoliajan loppupuolella, nopea hyökkäys laidasta ja meidän pieni merkkausvirhe johti hyvään vetopaikkaan ja vaikka Tuomas saikin hiukan kättä väliin, niin veto painui silti verkon perukoille asti. Tämä pakotti LuVen nostamaan linjaa ja hakemaan sitä tasoitusmaalia vimmatusti! Markukselle saatiinkin muutama hyvä syöttö vauhtiin, mutta vastustajankin veskari oli pelipäällä tänään..

Tämä johti kuitenkin vielä toiseen maaliin omassa päässä, jalat olivat jo loppu eikä pystytty enää murtamaan HaPon muuria, vastahyökkäys ja tarkalla sijoituksella HaPo kahden maalin johtoon.

Mutta jotain hyvää kuitenkin, vastustaja oli tämän kesän kovin tähän asti ja silti pystyttiin peliä viemään eteenpäin ja luomaan tilanteita. Pari napsua vielä röyhkeyttä niihin maalintekotilanteisiin ja pelit alkavat kääntyä meille!

-Eero

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista