50 Vuotta tanssin riemua!

Koe lavatanssin nostalgiaa merellisessä ympäristössä. Laitakarin Lavalla tanssahtelemalla tuet samalla Luvian Vedon juniorityötä. Tanssilavaa pyöritetään talkoovoimin ja tansseista saatava tuotto käytetään lyhentämättömänä seuran toiminnan pyörittämiseen.

Laitakarin tanssilava on jo käsite. Sinne ovat tanssimista harrastavat lähiseudun kesä- ym. asukkaat kerääntyneet viettämään kesälauantaita jo vuodesta 1964. Säännöllinen tanssitoiminta on jatkunut vuodesta 1972 alkaen Luvian Vedon pyörittämänä. Nopeasti laskettuna Laitakarin tansseilla on ikää reilut 50 vuotta!

Laitakari on edelleen oikea vanhan ajan tanssilava, joita ei Porin ympäristössä muita ole. Keväällä 2003 lava sai uuden, liukkaan mäntylattian ja hohtavan vaaleat paneeliseinät. Tähän remonttiin saatiin Leader+ -rahoitusta Maa- ja Metsätalousministeriöstä. 2014 lava sai jälleen kasvojen kohotuksen, kun ravintola laitettiin uusiksi ja syksyllä hiottiin parketti.

Nykyisellään lava on valoisa, avara ja viihtyisä paikka upealla paikalla meren rannalla ja pienvenesataman tuntumassa. Lavaa vuokrataan myös muuhun käyttöön, mm. yritystapahtumat, kesä- ja perhe-juhlat tai vaikkapa elokuvan filmauspaikaksi (”Rentun ruusun” juhannustanssi-kohtaus on kuvattu lavalla). Kesällä 2003 lavalla taltioitiin TV 2:n ”Kesäillan Valssi”.

Satakunnan Caravaanarit ovat myös järjestäneet vuotuisen kokoontumisensa alueella lavatansseineen jo useana viime vuotena.

Lava on myös toiminut LC-Luvian kesäjuhlien tukikohtana jo v:sta 1978 alkaen, kesästä 2004 alkaen myös kesäjuhla-alueen pubina.

Pubitoimintaa on ollut myöskin muiden Laitakarin ja Ihanan tapahtumien yhteydessä.


Laitakarin lava on viihtyisä paikka viettää kesäisiä syntymäpäiviä, häitä ym. tilaisuuksia.

Lavan voit varata itsellesi Anssi Perämäeltä 040-7014568 anssi.peramaki1(at)luukku.com

Laitakarin Lavan vuokra:

50€ / alle 3 tuntia.

Pidemmät vuokra-ajat sopimuksen mukaan. Olethan yhteydessä Anssiin.