Majaa voidaan vuokrata tapahtumiin.

70€ / ilta (+ 10€ mahdollisesta saunan käytöstä)
30€ / alle kolme tuntia

Majan varauksista vastaa Petteri Haanpää 040-8461683 petteri.haanpaa(at)gmail.com


Historiaa...

Jo kuusikymmentäluvulla seurassa heräsi halu oman majan rakentamisesta jonnekin Luvialle. Paikkaa etsittiin tiiviisti eri puolilta pitäjää. 70-luvun lopulla asia ratkesi kun TVH lopetti murskaustoiminnan Korvenkylässä Rapakkalan nummessa. Alue saatiin vuokrattua Luvian Vedolle ja majan suunnittelu aloitettiin.

Samanaikaisesti rakennettiin pururataa sekä sen valaistusta, urakoitiin latupohjia, raivattiin maastolenkkejä ja rakennettiin ulkorakennus. Vuonna 1982 järjestettiin vihdoin ensimmäiset hiihtokilpailut.

Hiihtomajassa tehtiin vuosina 2004-2005 tuntuvaa remonttia, mm. keittiö uusittiin kokonaan. Maja on nyt mukava paikka toimia ja kokoontua. Sitä myös vuokrataan erilaisten pienimuotoisten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi. Se on erittäin sopiva esim. yhdistysten ja kaveriporukoiden liikuntatempauksiin.


Vedon majan hiihtolatuja ja valaistusta parannettiin syksyn 2022 aikana. Valot uusittiin LED-valaisimiksi ja niiden ohjaamiseen hankittiin uusi valaistuksen ohjausjärjestelmä. Latupohjia ja niiden lähiympäristöä raivattiin.


Frisbeegolfrata Veto DGP

Vedon majan maastoon rakennettiin kesän 2020 aikana 18-väyläinen kilpatasoinen frisbeegolfrata ”Veto Discgolfpark”, joka on kaikkien käytettävissä (paitsi kilpailun ollessa käynnissä).


Kartta Vedon majalle (Kääntyminen Hormistontieltä Vedon majalle)


Näytä suurempi kartta

Osoite: Kaiturintie 175, Luvia