Majaa voidaan vuokrata tapahtumiin. HUOM! Maja ei ole vuokrattavissa tällä hetkellä vesivahingon vuoksi (päiv. 11.1.2024)

30€ / alle kolme tuntia
90€ / ilta (klo 16-23)
140€ / vuorokausi
Pidemmät vuokra-ajat sopimuksen mukaan.

Hintoihin lisätään 10€, jos sauna on käytössä.

Majan varauksista vastaa Petteri Haanpää 040-8461683 petteri.haanpaa(at)gmail.com


Lapsiperheille tekemistä majan ympäristössä

LuVen 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Vedon majan maastoon piilotettiin 10 geokätköä, joista yksi on ns. virallinen geokätkö "Manun aarre".

Geokätkökartan löydät täältä: LuVe 90v geokätkörata

"Manun aarre"-kätkön löytämisohjeet löytyvät myös Geocaching.com sivustolta: Manun aarre


Historiaa...

Jo kuusikymmentäluvulla seurassa heräsi halu oman majan rakentamisesta jonnekin Luvialle. Paikkaa etsittiin tiiviisti eri puolilta pitäjää. 70-luvun lopulla asia ratkesi kun TVH lopetti murskaustoiminnan Korvenkylässä Rapakkalan nummessa. Alue saatiin vuokrattua Luvian Vedolle ja majan suunnittelu aloitettiin.

Samanaikaisesti rakennettiin pururataa sekä sen valaistusta, urakoitiin latupohjia, raivattiin maastolenkkejä ja rakennettiin ulkorakennus. Vuonna 1982 järjestettiin vihdoin ensimmäiset hiihtokilpailut.

Hiihtomajassa tehtiin vuosina 2004-2005 tuntuvaa remonttia, mm. keittiö uusittiin kokonaan. Maja on nyt mukava paikka toimia ja kokoontua. Sitä myös vuokrataan erilaisten pienimuotoisten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi. Se on erittäin sopiva esim. yhdistysten ja kaveriporukoiden liikuntatempauksiin.


Vedon majan hiihtolatuja ja valaistusta parannettiin syksyn 2022 aikana. Valot uusittiin LED-valaisimiksi ja niiden ohjaamiseen hankittiin uusi valaistuksen ohjausjärjestelmä. Latupohjia ja niiden lähiympäristöä raivattiin.


Frisbeegolfrata Veto DGP

Vedon majan maastoon rakennettiin kesän 2020 aikana 18-väyläinen kilpatasoinen frisbeegolfrata ”Veto Discgolfpark”, joka on kaikkien käytettävissä (paitsi kilpailun ollessa käynnissä).


Kartta Vedon majalle (Kääntyminen Hormistontieltä Vedon majalle)


Näytä suurempi kartta

Osoite: Kaiturintie 179, Luvia