21
SYY
18.00
Edustus, Miesten Kutonen

LuVe LuVe - Koitto/2  

Tekonurmi

Otteluraportti LuVe - Koitto/2

LuVe vs Koitto/2 4-3

Kauden päätösmatsi, kotistadionilla ja vastassa loppusarjan viimeisenä majaileva Koiton kakkonen. Lähes täysi katsomo (ainakin 7hlö oli lauteilla!!) ja kuulas ilta tervehtivät vihreisiin puettuja urhoja tänään.

Ensimmäinen puolikas oli vahva ja ensimmäinen kymppi ehti juuri kulua loppuun kun Adin tarkka laukaus painui oikealta laidalta vastustamattomasti verkkoon! Yleisö aaltoili ja vaihtopenkillä huokailtiin. Tästä ei ehtinyt kulua kuin pari minuuttia ja sama mies oli jälleen asialla! Samoilta huudeilta lähti jälleen tarkka kuti ja verkko taas tötteröllä! Peli 2-0 kotijoukkueelle ja takana vasta vajaa vartti.

Niilo aloitti oman maalitehtailunsa ensimmäisen puolikkaan lopulla, kun Kalun pitkä heitto otti pientä lisävauhtia Heinin päästä ja Niilo sijoitti tarkasti vasempaan alanurkkaan! Pari läheltä piti paikkaa oli tarjolla, mutta vastustajan veskari oli mies paikallaan eikä ylärimaa lähemmäs päästy. Erätauolle 3-0 lukemissa.

Mutta kun ei olla koskaan tykätty pelata sellaisia yksipuolisia pelejä, niin toisella puolikkaalla annettiin Koitolle siimaa ja päästettiin jo 3-2 lukemiin. Vähän kato löysää välillä, niin maistuu sitte paremmalta! Niilo teki toisen maalinsa vähän vajaan tunnin pelin jälkeen. Ja tämä maali kyllä kieltämättä hiukan kaivelee allekirjoittanutta... Vapaapotku vastustajan 16-rajalta, Adin kova veto pomppasi ulos muurista ja pääsin painamaan kohti maalia, vedossa hitonmoinen kierre ja maalivahti jo erehtyi luulemaan sen menevän ohi, mutta sehän pomppasikin tolpan sisäreunasta takatolpalle ja Niilohan se siellä, valmiina kuin partiopoika! Peli 4-2 lukemiin ja hieman taas uskallettiin hengittää.

Yksi vielä otettiin omiin, mutta ei se mitään. Lopussa pääsi Kalle vielä laittamaan pallon maaliin Niilon esityöstä, mutta se tuomittiin kuitenkin paitsioksi ja näin ollen loppulukemat 4-3 kotijoukkueelle!

Jäljellä on enää kauden kohokohta, kaikkien odottama saunailta! Kiitos niille kaikille onnettomille kahdelle ihmiselle, jotka ovat näitä viitsineet lukea, ensi kaudella taas jatketaan!

Eer