LuVe - FC Ankkalinna

Luvia, Eurajoki. Tekonurmi

LuVe vs FC Ankkalinna 8-0

Täys rosteri jälleen jalkeilla ja koska Pebe oli telonut nilkkansa, niin verkon tukkeeksi pääsikin yllätysvetona Miksu. Heini yritti kyllä päästä hoitamaan hanskasankarin hommaa, mutta tällä kertaa ei luottoa näköjään herunut..?

Ottelu oli alusta asti kotijoukkueen hallintaa ja poislukien paria terävää pistoa boksin sisään, niin peli pyöri vieraiden alueella. Nyt palloa maltettiin liikuttaa rauhassa ja rakentaa tilanteita hyvillä syöttökuvioilla. Paikkoja siunaantuikin heti alusta alkaen, mutta Ankkojen helmat pitivät. Vasta ihan puolikkaan lopulla päästiin maalin makuun, kun Simppua rikottiin boksissa ja pienen neuvottelun jälkeen pallon taakse asteli velipoika Adi. Varma suoritus ja peli 1-0! Pian tämän jälkeen Simppu sai oman paikkansa ja käytti sen varmasti! Vielä puolikkaan lopuksi Adi laittoi sellaisen jengan maalille, että veskari ei saanut sitä kesytettyä ja näin ollen tauolle lähdettiin 3-0 tilanteesta.

Toisella puoliajalla alkoi vierasjoukkueen tunteet sen verran lämmetä, että pelistä meinasi tulla hieman rikkonainen, mutta se kääntyi vahvasti meidän eduksi! Yrittäjiä oli enemmänkin ja vetoja viuhui vähän jokapuolelta kohti vieraiden maalia, mutta osoitteissa oli vielä petraamisen varaa.. Vähän vajaan tunnin kohdalla Teme pääsi laittamaan toisen puoliskon ensimmäisen maalin taululle, siitä sitten pudoteltiinkin loppuaika melko tasaisesti maaleja. Petteri painoi pelin 5-0 lukemiin, Nippe täräytti pelin 6-0 ja kun joku päästi Kallen kentälle vielä viimeisiksi minuuteiksi, niin sehän johti heti kahteen lisämaaliin!! Kun Ankkoja ei päästetty kovinkaan montaa kertaa hätistelemään Miksua, niin nollapeli oli sinetöity ja loppulukemat kirjattiin kotijoukkueen 8-0 lukemin!

Ensi viikolla speelaillaan taas, tällä kertaa lähdetään katsomaan mitä Merikarvialle kuuluu!