Edustus, Miesten Kutonen

LuVe - ReKu

Eurajoki, Tekonurmi

LuVe - Reku 2-1

Vihreän rynnistys jatkui, tällä kertaa viime kausilta tutun vaikean vastustajan kustannuksella.

Torstai oli jo kääntynyt illan puolelle kun tämä peli saatiin käytiin pienen kentälle sattuneen varausruuhkan seurauksena.

Ensimmäinen puoliaika oli ajoittain hyvää pyörittämist ja ajoittain lujaa kotiinpäin juoksemista. Pari jännittävää huijui-hetkeä kummassakin päässä. Tiukassa tasatilanteessa lähdettiin toiselle puoliajalle.

Toinen puoliaika lähti kotijoukkoeen hyvällä panostuksella ja pallo pyöri kauniisti vastustajan päässä satunnaisia vastahyökkäyksiä lukuun ottamatta. Noin kymmenen minuuttia pelattu ja Olkun tarkka keskitys Nipen päähän ja kentän pisimpänä miehenä varma sijoitus verkon perukoille peli 1-0. Taas pyöriteltiin puolin ja toisin kunnes tarkalleen 10minuuttia Nipen maalista vastustaja painaa ei yhdellä vaan kahdella paitsiossa olevalla pelaajalla pelin tasan. Tästä sisuuntunut kotijoukkoe painoi päälle ja yritti jopa pitkällä pallolla rikkoa vastustajan puolustusta kunnes Teme nätillä ohituksella 85. minuutilla laittaa pallon ohi maalivahdin ja 2-1 koti joukkoeelle. Viisi minuuttia pyöritellään palloa vastustajan päädyssä ja rajaheittoa rajaheiton perään kunnes vihdoin pilli soi ja vihreä massa vyöryy kentälle juhlimaan!