Edustus, Miesten Kutonen

FC Ulvila 2 - LuVe

Ulvila, Mynsteri TN

FC Ulvila 2 vs LuVe 1-2

Mitähän ollaan mahdettu Vettenrannan kanssa nauttia ennen edellistä Ulvila peliä, koska kumpikin oli aivan yhtä äimistynyt siitä että kentällä oli tekonurmi ja vielä äimistyneempiä oltiin siitä kun kotijoukkueen pelaaja totesi ettei kentällä koskaan mitään muuta ole ollutkaan...?!? Me kun oltiin aivan 110% varmoja siitä että viimeksi oltiin ihan perinteisellä nurmikolla.

Mutta se siitä vanhojen miesten dementiasta, mennään itse matsiin!

Ottelu kulki lähes koko ensimmäisen puolikkaan pääasiassa keskikenttää puolelle ja toiselle, kumpikaan ei oikein hyville paikoille päässyt ja molemmat puolustivat hyvin. Vasta ihan puolikkaan lopulla onnistuimme puhkaisemaan vastustajan puolustuksen ja karkuun kirmasi tuulennopea kärkemme Harry! Varma nosto yli reilusti vastaan tulleen maalivahdin takasi meille taukojohdon 0-1.

Toinen puolikas oli enemmän meidän hallussa, mutta siitä huolimatta kotijoukkue iski tasoituksen tunnin kohdalla. Vapaapotkusta lähti sellainen veto, ettei Pepe sille voinut mitään, hyvä kun ei mennyt pallon mukana maaliin.. Tämän jälkeen painettiin vahvasti vastustajan päätyyn ja noin kymmenen minuuttia tasoituksesta, Heini painoi keskityksen päällään väellä ja voimalla perille asti!! Ei kautta ilman maalia!!! ...vai onko siitä jo kolme kautta... Eisenniinväliä!!!

Loppupeli oli hyvin hanskassa, vaarallisia paikkoja ei kotijoukkueelle enää annettu ja pystyttiin rauhassa pitämään palloa, näin loppulukemat 1-2 kirjattiin Vihreälle!