Intersport
K-market Luotsipoika
Luvian Apteekki
MLL Luvia
Seuravaatepäivä, tunnusta väriä ja logoa!
SeuraJulkaistu: 19.09.2019 00.00

Seuravaatepäivä, tunnusta väriä ja logoa!

Tunnusta väriä ja logoa!

Nyt on aika mennä vähän paremmassa seppälässä kouluun, töihin, arjen askareisiin, mummulaan, anopin luo tai ihan minne vaan mihin kyseinen päivä, 24.9 sinua kuljettaa!

Haluamme sinun pukeutuvan LuVen väreihin seuravaatteilla / seuran väreillä. Se voi olla pelipaita, verkkari, pipo / huivi... Se voi olla yksi vaate tai vaikka koko asu.

Haluamme sinun osallistuvan ja näyttävän ylpeyttä meidän kylän omasta yhteisön tekijästä, Luvian Vedosta.

Jotta mahdollisimman moni tavoittaisi juuri sinun tyylisi, niin haluaisimme sinun postaavan kuvan itsestäsi / tapaamastasi henkilöstä. Kuvan voi laittaa julkisena instagramiin tai Facebookiin tälle LuVen sivulle. Käytä kuvan yhteydessä hastageja: #LuvianVeto ja #LuVePukeeMinua

Valitsemme seurassa muutaman otoksen ja näiden kesken käydään pieni kisa. Palkintona juniori-sarjassa on K-Market Luotsipoika lahjoittama 20€ herkkulahjakortti ja aikuisten sarjassa Luvian apteekki lahjoittama 50€ tuotelahjakortti.

Apteekkari-Heli ja Kauppias-Harri ovat aivan varmasti itsekin asusteellaan päivään osallistumassa. Kuten kuvasta huomaa, niin heittäytyminen tempauksiin ei ole heiltä uusi juttu. Hienoja ihmisiä ja tärkeitä meidän kylämme elinvoimaisuuteen. Niitä aina tarvitaan!

Tämä tempaus on osa isompaa kokonaisuutta. Suomen Olympiakomitean organisoi tätä isommin seurasydän-kampanjana ja mukaan on haastettu kaikki Suomen urheiluseurat lajiin katsomatta. Kuvaasi kannattaa lisätä heidänkin hastaginsa #seurasydän ja #seurapaitapäivä. Näin LuVe näkyy muillekin ja kyllähän me halutaan kertoa, että meillä on fiilistä, sekä rohkeutta liputtaa omaa seuraamme.

https://www.olympiakomitea.fi/2019/08/05/haastakaa...

Ei muuta kuin asua valitsemaan! Jos ei ole, niin lainaa vaikka naapurilta.